Bisikletle Türkiye'yi gezen Rus turistin Ordu'da uyarı sevinci: “Türklere bayılıyorum”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Rus turist Ordu'da geçtiği tünelin girişindeki tabelada ‘Dikkat! Tünelde bisikletli var. Sol şeritten gidiniz' yazısını görünce mutluluğunu kayda aldı. Türkiye'yi bisikletle gezerken paylaştığı bu anlara beğeni yağdı.

Ordu'da Türkiye'yi ve Türkleri çok sevdiğini belirten Rus turist, karşılaştığı bir uyarıyı sosyal medyada paylaştı.

Bisikletiyle Türkiye turuna çıkan adam Öceli Tüneli'nin girişindeki uyarı levhasını fark etti.

Bisikletle Türkiye'yi gezen Rus turistin Ordu'da uyarı sevinci: “Türklere bayılıyorum” - 1. Resim

Tabelada yazan ‘Dikkat! Tünelde bisikletli var. Sol şeritten gidiniz' uyarısını görünce aşırı derecede mutlu olan ve video çekip sosyal medyada paylaşan turist, Türkiye ve Türkleri çok sevdiğini kaydetti.

Rus turist paylaşımında, “Türkiye'ye ve Türklere bayılıyorum, çünkü bak buraya ne yazdılar” dedi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Bisikletle Türkiye'yi gezen Rus turistin Ordu'da uyarı sevinci: “Türklere bayılıyorum” - 2. Resim

ÖCELİ TÜNELİ BİSİKLET PROBLEMİ

Türkiye'deki pek çok tünelde de benzer problemlerin oluşu bisikletle seyahat eden gezi tutkunlarını şikayetlerinin başında yer alıyor.  

Uzun zamandır Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Öceli Tüneli'nden geçmek bölgeyi gezen bisiklet tutkunları için tehlike oluşturuyordu.

Tünele asılan uyarı levhası bu yüzden pek çok kişinin desteğini aldı.  

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...