Cemaat deprem boyunca yerinden kalmadı! Tekbir ve salavat getirerek beklediler
İstanbul'da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi. Bu illerden biri de Sakarya oldu, Adapazarı ilçesindeki Ağa Camii'nde giden cemaat depreme yakalandı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, kimsenin yerinden kalkmaması ve sakin bir şekilde ibadetlerine devam etmesi dikkat çekti.
İstanbul'un Silivri açıklarında saat 12.49'da 6.2 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem büyük paniğe yol açtı. Vatandaşların bir kısmı evlerinde, bir kısmı ise dışarıda oldukları esnada depreme yakalandı. Depremden etkilenen illerden Sakarya'da da vatandaşlar panik içinde sokağa döküldü.
DEPREME CAMİDE YAKALANDILAR
Depreme Adapazarı ilçesindeki Ağa Camii'nde yakalanan cami imamı ile cemaati ise sarsıntının bitmesini tekbir ve salavatlar getirerek bekledi. O anlar ise cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.
KİMSE YERİNDEN KALKMADI
Görüntülerde, cami içerisinde bulunan avizenin adeta beşik gibi sallandığı o esnada cemaatin ise yerlerinden hareket etmeyerek tekbir ve salavatlar getirdiği anlar yer aldı.