Feci trafik kazası aileyi birbirinden ayırdı... 2 çocuk öksüz kaldı

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Feci trafik kazası aileyi birbirinden ayırdı... 2 çocuk öksüz kaldı
Yaşam Haberleri  / Anadolu Ajansı

Erzincan'da meydana gelen feci kaza bir aileyi birbirinden ayırdı. Köprü korkuluklarına çarpan otomobildeki anne öldü, eşi ile 2 çocuğu yaralandı.

Erzincan'da meydana gelen korkunç kazada, 35 yaşındaki B.K'nin kullandığı 25 AAT 706 plakalı otomobil, Refahiye-Sivas kara yolunun Kızıldağ Geçidi mevkisindeki köprüden geçtiği sırada demir korkuluklara çarptı.

Feci trafik kazası aileyi birbirinden ayırdı... 2 çocuk öksüz kaldı - 1. Resim


ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, sürücünün eşi Hatice K'nin (34) hayatını kaybettiğini belirledi.

Feci trafik kazası aileyi birbirinden ayırdı... 2 çocuk öksüz kaldı - 2. Resim


BABA VE ÇOCUKLAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralanan sürücü ile çocukları O.K.K (4) ve Ş.K. (1) ambulansla Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...