İstanbullular Yuşa Tepesi'ne akın etti! Ziyaretler gece yarısına kadar sürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbullular Yuşa Tepesi'ne akın etti! Ziyaretler gece yarısına kadar sürdü
Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kadir Gecesi'ni dua ve ibadet ile geçirmek isteyen birçok insan Yuşa Tepesi'ne akın etti. Gece geç saat olmasına rağmen Kadir Gecesi dolayısıyla Yuşa Tepesi ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Kadir Gecesi'nde ülkenin dört bir yanında kandil programları gerçekleştirildi. İstanbul’da ise gece saatlerinde vatandaşlar Hazreti Yuşa Türbesi’ne yoğun ilgi gösterdi.

İstanbullular Yuşa Tepesi'ne akın etti! Ziyaretler gece yarısına kadar sürdü - 1. Resim

Ziyarette bulunan vatandaşlar dualar ederek kandil gecesini idrak ettiler. Gece saati olmasına rağmen Yuşa Tepesi ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

İstanbullular Yuşa Tepesi'ne akın etti! Ziyaretler gece yarısına kadar sürdü - 2. Resim

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...