İstanbul'un yanı başında lapa lapa kar! Sürücüler mahsur kaldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'un yanı başında etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kırklareli'nin Demirköy ilçesi yakınlarında sürücüler yolda mahsur kaldı, jandarma devreye girdi.

Balkanlardan yurda giriş yapan soğuk hava dalgası birçok kente önce kuvvetli sağanak, ardından ise kar yağışı getirdi. İstanbul'un yanı başında, Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde de kar görüldü.

İstanbul'un yanı başında lapa lapa kar! Sürücüler mahsur kaldı - 1. Resim

JANDARMA DEVREYE GİRDİ

Özellikle Demirköy ilçesinde kar yağışının etkisiyle araçlar yolda ilerlemekte zorlanırken, bazı sürücüler ise mahsur kaldı. Bu durum üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, zor durumda kalan vatandaşlara yardım etti.

Ekipler mahsur kalan sürücüleri kurtarmaya çalışırken bazı sürücülerin zincir takmalarına yardımcı oldu.

İstanbul'un yanı başında lapa lapa kar! Sürücüler mahsur kaldı - 2. Resim

'DİKKATLİ OLUN' UYARISI

Öte yandan ekipler sürücüleri dikkatli olması konusunda uyardı. Bölgede Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri yolların kapanmaması için küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...