samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Karısını boynundan vurdu, ambulansı takip ederken yakalandı

İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kocaeli'de eşini boynundan vurduktan sonra silahı kendi başına dayayan şüpheli komşuları tarafından güçlükle engellendi. Eşini hastaneye götüren ambulansı aracıyla takip eden zanlı, polis tarafından gözaltına alındı.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde dün akşam saatlerinde korkutan anlar yaşandı. 45 yaşındaki T.A. eşi S.A. (35) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle T.A. iki çocuğunun annesi olan S.A'yı eline aldığı tabanca ile boynundan vurdu.

Karısını boynundan vurdu, ambulansı takip ederken yakalandı - 1. Resim

TABANCAYI BAŞINA DAYADI

Sesleri duyan komşular daireye çıktıklarında korkunç manzara ile karşılaştı. Boynundan vurulan kadın kanlar içinde yerde yatarken, T.A. ise tabancayı başına dayamış halde bulundu. Komşuları, T.A.'nın elindeki tabancayı alarak kendine zarar vermemesi için onu alt kata indirdi.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. T.A. ise otomobiline binip ambulansın peşinden hastaneye gitti.

Hastane önünde polis ekiplerince yakalanan T.A. gözaltına alındı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...