Kasap ruhsatsız çıktı, deve son anda kurtarıldı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana’da kaçak yollardan kesilmek üzere olan deve zabıta ekipleri tarafından son anda kurtarıldı. Ruhsatı olmayan kasabın dükkana yapıştırdığı yazı dikkat çekti.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyuva Mahallesi Mirzaçelebi Sokak’ta bir kasap kaçak yollardan kesim için deve getirdi.

Kasap ruhsatsız çıktı, deve son anda kurtarıldı!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN FOTOĞRAFLAR ELE VERDİ

Çevredeki vatandaşlar deveye ilgi gösterirken kısa sürede çekilen fotoğraflar sosyal medyada yayınlandı. Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise söz konusu kasap dükkanına gelip evrakı inceledi.

Kasap ruhsatsız çıktı, deve son anda kurtarıldı!

DEVE SON ANDA KURTULDU

Kasap dükkanının ruhsatsız çıkması üzerine belediye ekipleri tutanak tuttu. Devenin kesimine ise izin verilmedi. Öte yandan deveyi kesecek ruhsatsız kasapta ise ‘Deve eti siparişi alınır’ yazısı dikkat çekti.

Kasap ruhsatsız çıktı, deve son anda kurtarıldı!
Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Adana’daki mezbahanelerin deve kesimi ruhsatı olmadığını, develerin kaçak kesildiğini söyledi.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...