Nisan ayında şoke eden görüntüler! Kar kalınlığı 25 cm oldu, ekipler harekete geçti
Batıda bahar yüzünü gösterirken Şırnak'ta kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı. Ulaşıma kapanan Yeşilöz köyü ve Kerkür'e ekipler çalışmaya çalışıyor.
Türkiye, geçtiğimiz hafta lapa lapa yağan karın neden olduğu don afetinin tarıma etkisini konuşuyor. Öte yandan soğuk ve yağış yurt genelinde etkisini yitirirken Şırnaklılar kar çilesini çekmeye devam ediyor.
Şırnak’ta iki gündür etkili olan kar yağışı sonrası birçok köy yolu ulaşıma kapandı. Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Yeşilöz köyü ve Kerkür yolları ulaşıma kapandı. Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde kar yağışı etkili oldu.
NİSAN AYINDA YOL AÇMA ÇALIŞMASI
Yüksek bölgelerde ekiplerin yol açma çalışmaları devam ediyor. Kar kalınlığı 25 santim metreye ulaştı.
Bir yanda ilkbahar bir yanda kar yağışı etkisini gösterdiği bölgelerde İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yol açma çalışmaları sürüyor.