Saymak için 6 zabıta görev yaptı! Dilencinin üzerinden çıkan para dudak uçuklattı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yalova'da zabıta tarafından düzenlenen dilenci operasyonunda yakalanan bir dilencinin üzerinden 164 bin TL çıktı. Dilencinin üzerinden çıkan paraları saymak için 6 zabıta personeli görev yaptı.

Yalova Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazar yeri ve İDO İskelesi çevresinde dilencilik yaptığı tespit edilen M. P. isimli şahsa yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Saymak için 6 zabıta görev yaptı! Dilencinin üzerinden çıkan para dudak uçuklattı - 1. Resim

DİLENCİNİN ÜZERİNDEN 164 BİN TL ÇIKTI

Ekipler, dilenciyi yakalayarak zabıta karakoluna götürdü. Burada yapılan üst aramasında, dilencinin üzerinden tam 164 bin 125 TL, döviz olarak da 10 Euro ve 5 dolar çıktı. Paraların sayılmasında 6 zabıta personeli görev aldı.

Saymak için 6 zabıta görev yaptı! Dilencinin üzerinden çıkan para dudak uçuklattı - 2. Resim

M.P.'nin dilencilik yaparak elde ettiği paralarla ilgili olarak yasal işlem başlatıldı ve paralar tutanakla zabıta tarafından el konuldu.

Saymak için 6 zabıta görev yaptı! Dilencinin üzerinden çıkan para dudak uçuklattı - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Şemsettin 6 Mart 2025 14:12

Versen bir türlü vermesen bir türlü,ben genelde vermiyorum,çünkü bunlar bunu âdet edinmiş,böylece gerçek ihtiyaç sahiplerinide bilemez olduk

Sonraki Haber Yükleniyor...