Tarlasını sürerken el bombası buldu! Bursa'da korkutan imha görüntüleri
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bursa'da tarlasını süren bir çiftçi bulduğu patlamamış el bombasıyla paniğe kapıldı. Bombanın imha edilme anı ise amatör kameraya yansıdı.
Bursa İnegol Çiftlik Mahallesi'ndeki bir tarlada meydana gelen olayda, çiftçi İsmail Çelebi traktörü ile tarlayı sürmeye başladı. O sırada pulluğa demir bir cismin takıldığını fark etti.
Traktörden inip toprak üzerindeki cismi gören vatandaş, bomba olduğunu görünce Çiftlik Mahallesi Muhtarı Fatih Gül'e haber verdi.
Muhtar da durumu Jandarma Komutanlığında bildirdi. Olay yerine gelen İl Jandarma Komutanlığı bomba imha timi, bombayı imha ettiler. Kurtuluş Savaşı döneminden kalma Yunanlılara ait olduğu tahmin edilen bombanın patlatılma anı amatör kameraya saniye saniye yansıdı.
Kaynak: İhlas Haber AjansıEditör: Batıkan Altaş