Haberler - Haberler
1 saat 36 dakika önce

Türk Hava Yolları'na transfer olan voleybolcu Tuğba Şenoğlu'nun hayatı

Türk millî voleybolcu olan Tuğba Şenoğlu'nun THY'ye transfer olduğunu duyurmasının ardından kimdir, evli mi, hangi takımda oynuyor gibi sorular gündeme geldi. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın transferini duyurduğu sporcunun oynadığım takımlar hakkında...
Haberler - Haberler
2 saat 2 dakika önce

Gelinim Mutfakta'da 10 Mayıs final günü kazanan 82 puanla Zeynep oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programında bugün haftanın en yüksek puanını alan gelin 10 altın bileziği kazandı. İzleyicilerin heyecanla takip ettiği yarışmada bugün kim kazandı, bilezikleri hangi gelin aldı soruları araştırıldı. İşte günün puan durumu...
Haberler - Haberler
2 saat 32 dakika önce

ZTK finalinin oynanacağı yer 13 Mayıs Pazartesi günü açıklanacak

Ziraat Türkiye Kupası'nda finale günler kala futbolseverleri heyecan sardı. Nerede oynanacak, stat belli oldu mu gibi sorulara cevap aranırken Beşiktaş ile Trabzonspor mücadelesinin gerçekleşeceği stadyum gündemde yer aldı. TFF 13 Mayıs'ta konu ile ilişkin bir toplantıda görüşecek.
Haberler - Haberler
3 saat 9 dakika önce

10 Mayıs itibarıyla başlayan 2024 DGS başvurusunun ücreti 590 TL olacak

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen DGS sınavı 30 Haziran'da yapılacakken adaylar başvuru ücreti ne kadar olacak, kaç TL oldu 2024 gibi sorulara cevap aramaya başlamıştı. Bugün itibarıyla başlayan başvuru süreci 20 Mayıs'ta sona ererken öğrenciler başvuruların ne zaman biteceğini ve ücretlerini araştırmaya başladı.
Haberler - Haberler
4 saat 7 dakika önce

Bu akşam (10 Mayıs) İstanbul, Kocaeli ve Yalova'da sağanak yağmur bekleniyor

Bu hafta serin hava ile karşılaşan vatandaşlar bu akşam yağmur yağacak mı sorusuna cevap ararken AKOM ve İstanbul Valiliği beklenen sağanak yağış hakkında uyarıda bulundu. Yağmurun saat kaçta başlayacağı ve nerelerde yağacağı da araştırılanlar arasında yer aldı. İşte 10 Mayıs Meteoroloji'ye göre hava durumu ve tahminleri...
Haberler - Haberler
4 saat 40 dakika önce

Bu akşamın maç programına göre Trendyol 1. Lig'de Giresunspor ile Ümraniyespor 17.00'de karşılaşacak

Futbolseverlerin yakından takip ettiği liglerde yarış devam ediyor. Merak edilenler arasında ise bugün maç var mı, kimin soruları yer alırken günün karşılaşma programı araştırıldı. Bu akşam hangi maçlar var sorusunun cevabını sizler için derledik.
Haberler - Haberler
5 saat 3 dakika önce

İzmir Güzelbahçe'nin 2476, 2458, 2452 sokaklarında elektrik kesintisinin 15.00'te bitmesi bekleniyor

Bugün İzmir'in Güzelbahçe ilçesinin bazı sokaklarında meydana gelen arızanın ardından elektrikler ne zaman gelecek, saat kaçta bitecek soruları araştırıldı. GDZ resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre sorunun detaylarına da ulaşabiliyoruz.
Haberler - Haberler
6 saat 58 dakika önce

Müzisyen Elif Sanchez’in hayatı ve biyografisi

Son zamanlarda adını sıklıkla duyduğumuz kişilerden biri olan Elif Sanchez hakkında kimdir, nereli gibi sorular araştırılırken çeşitli projeler ile dikkat çeken ismin hangi bölümde okuduğu merak konusu oldu. İşte sanatçının albümleri ve şarkıları...
Haberler - Haberler
7 saat 39 dakika önce

Geçen sene başvuru ücreti 270 TL olan DGS başvuruları bugün başlıyor

2000 senesinde beridir meslek yüksekokul ve açıköğretim ön lisanstan mezun olanların lisans eğitimine geçiş yapması amacıyla gerçekleşen DGS sınavı hakkında başvuru ücreti ne kadar, kaç TL 2024 araması yapılıyor. Sınavın başvuru işlemleri 10-20 Mayıs arasında gerçekleşirken ücretler de merak konusu oldu.
Haberler - Haberler
8 saat 26 dakika önce

Hareket Proje Taşımacılığı halka arzı 70,00 TL'den Yıldız Pazar'da işlem görecek

SPK tarafından onaylanan hisseler arasına yeni bir tanesi katıldı. Vatandaşlar ise Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. şirketinin ne zaman halk arz olacağını araştırmaya başladı. Katılım endeksine uygun mu, hisse kodu nedir gibi sorular ise gündemde yer aldı.
Haberler - Haberler
9 saat 25 dakika önce

Psikologlar Günü hakkında en güzel, özel, anlamlı, resimli, kısa tebrik mesajları ve sözleri 10 Mayıs 2024

Psikoloji, duygu ve düşüncelerin incelemesini ele alan bilimsel alandır. Vatandaşlar ise bu özel gün için uzun, duygusal kutlama sözlerini araştırmaya başladı. İşte en duygusal 10 Mayıs Psikolog Günü mesajları!
Haberler - Haberler
9 saat 39 dakika önce

12 Mayıs Hemşireler Günü’nde kıymetli hemşirelerimize gönderilecek mesajlar resimli

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası’nda hemşirelere söylenecek en özel ve güzel sözler merak edilmekte. Hemşirelerimize gönderilecek mesajlar neler?
Haberler - Haberler
9 saat 46 dakika önce

12-18 Mayıs’ta Hemşireler Günü için sevdiklerinize en özel ve güzel mesajlar ve sözler

Hemşirelik mesleğinin önemini vurgulayan Hemşireler Günü’nün 2024 yılında ne zaman olacağı merak ediliyor. Hemşireler günü ne zaman, hangi gün? Hemşireler Günü mesajları.
Haberler - Haberler
09 Mayıs 2024 - 17:26

Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Pehlivan Ayhan Bora Kaplan davası kapsamında görevden alındı

İçişleri Bakanlığı bugün Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcıları hakkında duyuru yaptı. Açıklamanın ardından ise neden görevden alındı ve kimdir sorusu gündeme geldi.
Haberler - Haberler
09 Mayıs 2024 - 16:01

Tokat'ın Niksar ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi (9 Mayıs)

Kandilli Rasathanesi aracılığıyla gün içerisinde olan tüm sarsıntıların detaylarına ulaşabiliyoruz. Vatandaşlar ise Tokat'ta deprem mi oldu, nerede gibi sorulara cevap aramaya başladı. Paylaşılan son verilere göre son depremler listesi...
Haberler - Haberler
09 Mayıs 2024 - 15:17

Eğitim sendikalarına bağlı öğretmenler yarın (10 Mayıs) grev yapacak ve derslere girmeyecek

Eyüpsultan'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın 17 yaşındaki Y.K. tarafından öldürülmesi ardından öğretmenlerden tepkiler geldi. Türk Eğitim-Sen sendikası, Eğitim-Bir-Sen gibi sendikalar sosyal medya hesaplarında yaptıkları duyuru ile yarın grev yapacaklarını ve derslere girmeyeceklerini açıkladı. Öğrenciler ise yarın okul var mı, yok mu ve 10 Mayıs Cuma okullar tatil mi sorularına cevap aradı.
Haberler - Haberler
09 Mayıs 2024 - 14:56

Arka Sokaklar'da Ferit Aktuğ "Tevfik Moralı" karakterini oynayacak

31 Temmuz 2006 tarihinde ekranlara gelmeye başlayan Arka Sokaklar dizisine yeni bir isim dahil oluyor. Ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz başarılı oyunculardan bir tanesi kadroya dahil olurken seyirciler Tevfik Moralı karakterini kim oynuyor, gerçek adı nedir gibi soruları araştırdı.
Haberler - Haberler
09 Mayıs 2024 - 14:30

Koç Metalurji halka arz İş, Vakıflar, Ziraat Bankası dahil olmak üzere 58 bankadan alınabilecek

9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplaya hisse hakkında araştırılanlar arasında hangi bankalarda var sorusu yer aldı. Satın almak isteyenler nereden satın alınacağını araştırmaya başladı. Hisse, KOCMT koduyla Yıldız Pazar'da işlem görecek.
Haberler - Haberler
09 Mayıs 2024 - 13:50

Hıfzıssıhha Aşı ve Biyoteknolojik Ürün Üretim Merkezinde yerli Kuduz, Hepatit A ve Suçiçeği aşıları üretilecek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün MHRS sisteminde yeni döneme geçildiğini aktarırken diğer gelişmelere de yer verdi. Kuduz, Hepatit A ve Suçiçeği aşılarının yerli olarak üretileceği detayının ardından yerli aşı nerede üretilecek ve ne zaman soruları gündeme geldi.
Haberler - Haberler
09 Mayıs 2024 - 13:40

Yeni Onaylı Randevu Sistemine göre hasta 20.00'ye kadar onay vermeli yoksa randevu iptal olacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca MHRS'deki sistemin değiştiğini açıkladı. Tedavi amaçlı hastaneye gidecek olan vatandaşlar randevu sistemi değişti mi, nasıl olacak merak ederken onay saat kaça kadar verilmeli araştırıyor. Yeni düzenleme pazartesi gününden itibaren geçeli olacak.
Haberler - Haberler
09 Mayıs 2024 - 12:32

20 bin öğretmen atamasında yeni mülakat sistemi taslağına göre salondan çıkmadan puan öğrenilecek

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıklamasının ardından mülakat sistemi nasıl olacak sorusu araştırılırken taslak belli oldu. %50 KPSS ve %50 mülakatın etkili olacağının duyurulmasıyla beraber mülakatın detayları gündeme geldi.
Sona Git