İstanbul'da asayiş uygulaması: Şüpheli herkes durduruldu!

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'da asayiş uygulaması: Şüpheli herkes durduruldu!
3. Sayfa Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul'da polis ekiplerince "huzur" uygulaması gerçekleştirildi. Başta Fatih, Beyoğlu ve Kadıköy olmak üzere megakentin birçok bölgesinde denetim yapıldı.

İstanbul'da Fatih, Beyoğlu ve Kadıköy başta olmak üzere kentin birçok ilçesindeki denetimlere, ilçe emniyet müdürlükleri, Asayiş, Özel Harekat ve Trafik Denetleme şube müdürlüklerinden ekipler katıldı.

Uygulama noktalarında durdurulan araçlar detaylı aranırken, sürücü ve yolcuların kimlikleri kontrol edildi.

Taksim Meydanı ve Millet Caddesi'ndeki uygulama noktalarında görevli ekipler, durdurdukları araçların sürücülerinin belgelerini inceledi, yolcuların da Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrollerini yaptı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...