AK Parti Aydın Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş Kimdir? Mustafa Savaş Aydınlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Aydın Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş Kimdir? Mustafa Savaş Aydınlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi
Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Aydın Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş kimdir? Mustafa Savaş kaç yaşında, nereli? Mustafa Savaş’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Mustafa Savaş’ın vaatleri nedir? AK Parti Aydın Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Aydın Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Mustafa Savaş Aydınlı mı, kimdir? Mustafa Savaş nereli, kaç yaşında?

AK PARTİ AYDIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA SAVAŞ KİMDİR?

1965 yılında Aydın'ın Çine ilçesinde doğan Mustafa Savaş, İzmir Atatürk Lisesini bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde lisansını tamamladı. Mezuniyetinden sonra Halk Bankasında müfettiş yardımcılığı yapmaya başlayarak kademesini müfettişlik, şube müdürlüğü, daire başkanlığı gibi farklı kademelerde görevler üstlenerek yükseltti.

AK Parti Aydın Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş Kimdir? Mustafa Savaş Aydınlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

2001 Türkiye ekonomik krizi sonrasında Halk Bankasının yeniden yapılandırılırken genel müdür yardımcısı görevine getirilerek bankanın sigorta şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi. 2002-2009 yılları arasında Risk Yönetimi ve İç Kontrol Genel Müdür Yardımcısı, 2009-2010 yılları arasında Risk Takip ve Tasfiye Genel Müdür Yardımcısı, 2010-2011 yılları arasında Bireysel Krediler Genel Müdür Yardımcısı, 2011'de Mevduat ve Nakit Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı ve 2011-2014 yılları arasında ise Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Mustafa Savaş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

MUSTAFA SAVAŞ'IN VAATLERİ

Sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelen “Ben istedim oldu dönemi bitiyor, Aydın’ımızı ortak akıl ve istişare ile yöneteceğiz.” Diyerek ve “Laf değil proje üreten, Şöhretini değil şehrini düşünen, Büyükşehir Belediyesi için Hazırız Kararlıyız!” sözlerini dile getiren Mustafa Savaş’ın  en büyük gayesi Aydın’a layıkıyla hizmet etmek.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...