Brezilya'da feci kaza: Yerleşim yerine düşen uçakta bir aile hayatını kaybetti
Brezilya'nın güneyindeki Gramado kentinde özel bir uçağın düşmesi sonucu aynı aileden 10 kişi hayatını kaybetti, olay sırasında yerde bulunan 17 kişi yaralandı.
Brezilya’nın Gramado kentinde özel bir uçağın düşmesi sonucu aynı aileden olduğu bildirilen 10 kişi hayatını kaybetti. Brezilya Sivil Savunma Birimi, X sosyal medya platformundan kazaya ilişkin açıklama yaptı.
BİR BİNANIN BACASINA ÇARPARAK DÜŞTÜ
Açıklamada, iş insanı Luiz Claudio Galeazzi'ye ait küçük uçağın, kalkıştan dakikalar sonra Gramado kentinde henüz bilinmeyen nedenle bir binanın bacasına çarparak düştüğü, ardından patlama meydana geldiği bildirildi.
10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 17 KİŞİ YARALANDI
Uçaktaki aynı aileden 10 kişinin hayatını kaybettiği, olay sırasında yerde bulunan 17 kişinin de yaralandığı, bunlardan ikisinin durumunun ciddi olduğu kaydedildi.
Galeazzi'nin şirketinden yapılan açıklamada da uçağı kullanan iş insanının, eşi, kızları ve diğer aile üyeleriyle birlikte hayatını kaybettiği belirtildi.
Sosyal medyada, kaza anına ve uçağın enkazına ilişkin görüntüler paylaşıldı.