Elon Musk'a çifte darbe! Hem serveti hem itibarı hızla eriyor

ABD Başkanı Donald Trump tarafından özel yetkililerle donatılan dünyanın en zengin insanı Elon Musk, işten çıkarmalar, yardımların kesilmesi ve devlet kurumlarındaki tasarruflar sebebiyle ülkesinde “istenmeyen adam” hâline geldi.
İki ayda serveti 486 milyar dolardan 398 milyar dolara düşen Musk’ın sahibi olduğu Tesla şirketine yönelik saldırılar yaşanmaya başladı.
TESLA'LARI MOTOFLA YAKTILAR
New York’taki bir Tesla bayisine molotof atıldı, 6 araç yandı. Bir başka bayiye de silahlı saldırı düzenlendi, şarj istasyonları ateşe verildi.
TRUMP'TAN AZAR YEDİ
Musk’a ikinci darbe ise Trump’tan geldi. Musk, işten eleman çıkarma yapmadığı için kabine toplantısında “Kimseyi kovmuyorsunuz” diyerek Dışişleri Bakanı Marco Rubio’ya tepki gösterdi. Rubio da “1.500 kişiyi erken emekli ettim, bu işten çıkarma sayılmıyor mu?” cevabını verdi.
Musk tekrar konuşacağı sırada Donald Trump “Yeter” diye bağırarak araya girdi ve “Rubio’nun üzerine gitme. O çok çalışıyor. Birbirinize yardımcı olun” eleştirisinde bulundu