samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Hizbullah İsrailli sivilleri uyardı: Askeri birliklerden uzak durun

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İsrail ordusunun yerleşimcilerin evlerini üs olarak kullandığını belirten Hizbullah, sivillere yönelik uyarıda bulundu ve "hayatlarınızı korumak için askeri birliklerin yakınında bulunmayın" dedi.

İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları 8 Ekim'den bu yana en şiddetli halini aldı. Kara saldırısı başlatan ve Lübnan'da birçok insanın ölümüne neden olan İsrail ordusu adımlarına devam ederken, Hizbullah'tan İsrailli sivillere uyarı geldi.

Hizbullah’tan yapılan açıklamada, İsrail ordusunun ülkenin kuzeyindeki yerleşimcilerin evlerini askeri amaçlarla kullandığı belirtilerek, İsrail ordusunun Hayfa, Tiberya, Akka gibi işgal altındaki büyük şehirlerdeki mahallelerde askeri üslerinin bulunduğu kaydedildi.

Askeri birliklerin yakınında bulunmanın siviller için risk oluşturduğu ifade edilen açıklamada, “İsraillileri hayatlarını korumak için bu askeri birliklerin yakınında bulunmamaları konusunda uyarıyoruz” denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...