İsrail, Lübnan'a bomba yağdırdı! 4 bölge aynı anda hedef alındı

Kaynak: AFP
- Güncelleme:
Dünya Haberleri  / AFP

İsrail ordusu, Gazze ve Lübnan'da katliamlarına durmaksızın devam ediyor. Siyonist ordusunun, son olarak Lübnan'ın kuzeyine 43 roket fırlatıldığı belirtildi.

Orta Doğu'daki katliamlarına aralıksız devam eden İsrail, Lübnan'ın kuzeyine 43 adet roket fırlattı. 

İsrail, Lübnan'a bomba yağdırdı! 4 bölge aynı anda hedef alındı - 1. Resim


SINIR ÖTESİ ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR

Lübnan'daki askeri kaynaklara göre, fırlatılan bazı roketler başarıyla engellenirken, bazıları ise açık alanlara düştü.

Daha önce, hava saldırısı sirenleri Akka, Kfar Masaryk, Sha'ar HaNegev sanayi bölgesi, Ein HaMifratz ve Kiryat Bialik şehirlerinde çaldı.

İsrail, Lübnan'a bomba yağdırdı! 4 bölge aynı anda hedef alındı - 2. Resim


EN AZ 13 BİN KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail'in Lübnan'a yönelik büyük hava saldırıları, Eylül sonlarından bu yana devam ediyor ve Siyonist ordusu, bu saldırıları Hizbullah hedeflerine yönelik olarak gerçekleştirdiğini iddia ediyor.

Bu, Gazze savaşının başlangıcından bu yana süren, yıllık sınır ötesi çatışmaların bir tırmanışı olarak görülüyor.

Lübnan sağlık yetkililerine göre, Ekim 2023'ten bu yana İsrail saldırılarında 3 bin 100'den fazla kişi hayatını kaybetti, 13 bin 800'den fazla kişi ise yaralandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...