Şampiyonlar Kupası’nda dehşet! Paraşütçü stadyumun çatısına çakıldı, maç ertelendi

Toulouse-Sale maçı felaketten döndü. Taraftarlar gözlerine inanamadı, itfaiye çatıda asılı kalan paraşütçüyü alkışlar arasında kurtardı.
Şampiyonlar Kupası son 16 turunda oynanacak Toulouse-Sale karşılaşması, maç öncesi gösteride yaşanan kan dondurucu bir olayla 40 dakika gecikti. 33 bin kişilik Stade de Toulouse'da yaşanan akıl almaz kazada, gösteri için havalanan üç paraşütçüden biri sahaya iniş yapamayıp stadyumun çatısına çakıldı!
GÖKYÜZÜNDEN GELEN DEHŞET: PARAŞÜTÇÜ SAHAYA DEĞİL, ÇATIYA İNDİ!
Başlama vuruşuna sadece beş dakika kala başlayan açılış gösterisinde üç paraşütçü stadyuma iniş yapmak üzere havalandı. İlk iki paraşütçü sorunsuz bir şekilde sahaya iniş yaparken, üçüncü paraşütçü yönünü kaybederek stadyumun metal çatısına çakıldı ve yüksek irtifada çaresizce asılı kaldı.
Taraftarlar gözlerini gökyüzüne dikerken, paraşütçü neredeyse 15 dakika boyunca stadyumun tepe noktasında asılı kaldı. Tribünlerde panik havası hakim olurken, görevliler hemen paraşütçünün altındaki tribünleri boşalttı.
20 KİŞİLİK SEFERBERLİK!
Olay yerine ilk olarak stadyum personeli koştu. Yaklaşık 20 görevli, dev bir şişme minderi çatı altına yerleştirmek için seferber oldu. Ardından itfaiye ekipleri geldi, kalabalığın alkışları eşliğinde dev bir merdiven uzatılarak paraşütçüye ulaşıldı.
Yaklaşık yarım saat süren bu dramatik kurtarma operasyonunun sonunda paraşütçü güvenli şekilde indirildi. Seyirciler rahat bir nefes alırken, yaşanan olay nedeniyle karşılaşmanın başlama düdüğü 40 dakika ertelendi.
OYUNCULAR SOYUNMA ODASINA DÖNDÜ, MAÇ YENİDEN PLANLANDI
Gelişmelerin ardından her iki takımın oyuncuları ısınmayı bırakıp soyunma odasına geri çağrıldı. Organizasyon ekibi ve güvenlik birimleri olayın etkilerini değerlendirmek için acil toplantı yaptı. Son kontrollerin ardından, UEFA yetkililerinin de onayıyla karşılaşmanın oynanmasına karar verildi.
ŞOK AMA YARA YOK! PARAŞÜTÇÜ MUCİZEVİ ŞEKİLDE KAZAYI YARA ALMADAN ATLATTI
Fransız basınına göre, stadyum çatısına çarpan paraşütçü kazayı mucizevi bir şekilde yara almadan atlattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından herhangi bir ciddi yaralanma bulgusu olmadığını açıkladı.