Sacha Boey müslüman mı? Sacha Boey dini hakkında 2023 yılında açıklama yapmıştı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sacha Boey müslüman mı? Sacha Boey dini hakkında 2023 yılında açıklama yapmıştı
Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sacha Boey müslüman mı, dini nedir? | Galatasaray’da forma giyen ve adı Bayern Münih’e transferi ile geçen Sacha Boey hakkında müslüman mı, dini soruları merak ediliyor. Peki, Sacha Boey müslüman mı? Yıldız futbolcunun 2023 yılındaki bir röportajında verdiği yanıt, Sacha Boey müslüman mı sorusunun da yanıtı oldu.

Sacha Boey müslüman mı? Yıldız futbolcunun 2023 yılındaki bir röportajında verdiği yanıt, Sacha Boey müslüman mı sorusunun da yanıtı oldu. İşte detaylar…

SACHA BOEY MÜSLÜMAN MI?

Sacha Boey Müslümandır. 2023 yılında verdiği bir röportajda, "Cenazesinde hangi parçanın çalınmasını istersin" sorusuna, "Başımda Kur'an okunsun yeter" cevabını vererek Müslüman olduğunu açıklamıştır. Ayrıca, Galatasaray'da oynadığı dönemde sık sık namaz kılarken görülmüştür.

Sacha Boey müslüman mı? Sacha Boey dini hakkında 2023 yılında açıklama yapmıştı

SACHA BOEY KİMDİR?

Sacha Boey, sağ bek mevkiinde oynayan Kamerun asıllı Fransız futbolcudur. Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir.

Boey, Rennes ile ilk profesyonel maçına 5 Mayıs 2019'da Toulouse FC'ye karşı çıktı. 5 Ekim 2020'de Boey, bir sezonluk kiralık olarak Dijon'a katıldı.

26 Temmuz 2021'de Galatasaray, Boey ile 2024-25 sezonunun sonuna kadar geçerli bir sözleşme imzalandığını duyurdu. Bonservisi için Rennes kulübüne 1.150.000€ ödenecektir, oyuncu yıllık 480.000€ maaş alacaktır. İlk golünü 5 Ağustos 2021 tarihinde St. Johnstone maçında atmıştır.

Boey, Galatasaray takımıyla 2022-23 sezonunda Süper Lig'de şampiyon oldu. Kulüp ve kendi adına ilk Şampiyonlar Ligi golünü 20 Eylül 2023'te København'a karşı 2-2 berabere kaldıkları maçta attı.

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...