- Katil zanlısı suçu tanımadıklarına attı
05 Haziran 2024 - 15:43

Hem istismar hem cinayet...Sarah'ın katil zanlısı itirafını geri çekip suçu tanımadığı 3 kişiye attı

Kocaeli'de pazar alışverişine çıkan Sarah Alı Shareef, yarı çıplak halde ölü bulunmuştu. Olaya ilişkin gözaltına alınan Ayhan K. emniyetteki ifadesinde cinsel istismar girişiminde bulunduğu ardından öldürdüğünü itiraf etmişti. Zanlı, mahkemede itirafını geri geçip, tanımadığı 3 kişinin genç kadını alıp götürdüğünü olayla ilgisi olmadığını söyledi. 
 - Sıcak havalar devam edecek mi? İstanbul ve Ankara liste başı
04 Haziran 2024 - 16:22

İstanbul ve Ankara'da hava sıcaklığının kaç gün daha süreceği belli oldu

Türkiye'yi etkisi altına alan sıcak havalar hakkında uzmanlardan peş peşe uyarılar geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmini Uzmanı Abdullah Macit, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde sıcakların cuma gününe kadar devam edeceğini söyledi.
 - Çöken binayla ilgili ilk tutuklama!
03 Haziran 2024 - 21:38

Küçükçekmece'de çöken binanın sahibi tutuklandı

Küçükçekmece'de 2 Haziran salı günü bir binanın çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Olayla ilgili başlatılan yürütülen soruşturmada çöken binanın sahibi Hacı Murat Gençtürk tutuklandı. Diğer bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 - Iırak ve Suriye'de teröristlerin üstüne bomba yağdı
03 Haziran 2024 - 13:30

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütleriyle amansız mücadelesine devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde toplam 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
 - CHP toplandı! Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iadeiziyareti
03 Haziran 2024 - 12:59

CHP'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iadeiziyareti öncesinde kritik toplandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iadeiziyaret yapacağı CHP'de MYK toplantısı yapıldı. CHP Genel Merkezi'ndeki toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti ele alındı.
 - Sıcaklar Türkiye'yi kavuraracak!
03 Haziran 2024 - 11:22

Hava sıcaklığı 40 dereceyi geçecek! Dışarı çıkacaklar için peş peşe uyarı

Hava sıcaklıklarının artışıyla başlayan Haziran ayı için peş peşe uyarı geldi. Yurt genelinde hafta boyunca hakim olacak hava sıcaklığının bazı şehirlerde 40 dereceyi geçeceği belirtildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yaşlı ve kronik hastalığı olanların tedbirli olması gerektiğini söyledi.
 - İETT yine yolda bıraktı! Dumanlar yükseldi
03 Haziran 2024 - 10:08

Maltepe'de İETT otobüsü yine yolda bıraktı! Bir anda motor kısmından dumanlar yükseldi

İstanbul'un Maltepe ilçesinde seyir halindeyken motor kısmından dumanlar yükselen İETT otobüsü, görevini tamamlayamadı. İstanbulluları bir kez daha hayal kırıklığına uğratan İETT'ye tepkiler her geçen gün büyüyor.
 - "Bize asla ve asla yakışmaz"
02 Haziran 2024 - 15:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan AK Parti yönetimine Mevlanalı uyarı: Bize asla ve asla yakışmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'daki AK Parti kampının ardından konuştu. Siyasette yumuşama dönemini işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yol ve yöntemlerimiz farklı olsa da muhalefetin de aynı duygularda olduğuna inanıyorum" dedi. Mevlana'nın sözüyle uyarılarda bulunan Erdoğan, "Milletimizin beklentilerine kulak tıkamak bize asla ve asla yakışmaz" diye konuştu.
 - Emniyet personelini taşıyordu! Alev alev yandı
02 Haziran 2024 - 13:30

Emniyet personelini taşıyan araç Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda yandı

Hilvan'da yenilenen yerel seçimlerde görevli olan emniyet personelini taşıyan araç, Şanlıurfa - Diyarbakır karayolun alev aldı. Midibüs kullanılmaz hale gelirken, kazada yaralanan olmadı.
 - Dünya Türk ordusunu izledi
30 Mayıs 2024 - 14:05

Türk Silahlı Kuvvetleri Efes-2024 tatbikatı ile izleyenleri hayran bıraktı! İşte İzmir'den enfes görüntüler

Türk Silahlı Kuvvetleri, dünyanın adım adım takip ettiği Efes-2024 tatbikatını izleyenleri mest etti. İşte Türk jetleri, ATAK helikopterleri ve TCG Anadolu'nun da yer aldığı tatbikattan enfes görüntüler.
 - PKK'nın kirli seçim planına tepki
30 Mayıs 2024 - 12:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EFES-2024 Tatbikatı'nda önemli açıklamalar: Harekete geçmekten çekinmeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki EFES-2024 Tatbikatı'nda açıklamalarda bulundu. Dünyaya mesaj veren Erdoğan, "Türkiye güney sınırlarının ötesinde, Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde teröristan kurulmasına izin vermeyecektir. Ne yapılması gerekiyorsa daha önce onu yaptık, harekete geçmekten çekinmeyiz." dedi.
 - PKK'nın kirli seçim planına sert tepki
29 Mayıs 2024 - 17:06

PKK'nın Suriye'deki kirli seçim planına sert tepki: Terör yuvasına izin vermeyeceğiz

Televizyonlarda değerlendirme yapan emekli askerlere hapis cezası getiren madde, TSK personeline ilişkin kanun teklifinden çıkarıldı. Milli Savunma Bakanlığı kaynakları tarafından yapılan açıklamada, Suriye'de kirli bir seçim planına kalkışan PKK'ya izin verilmeyeceği belirtildi.
 - Kemal Kılıçdaroğlu'na 'hançer' göndermesi
29 Mayıs 2024 - 11:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na 'hançer 'göndermesi! Her şeyi itiraf et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında 28 Mayıs 2023'teki Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nden önce yaşananlar için Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Karanlıklarda yapılan pazarlıkları dile getirerek Kılıçdaroğlu'nu işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vaktin varken çık her şeyi itiraf et" dedi.
 - Yoldan geçene saldırıyorlar! Küçük kızlar yola atladı
26 Mayıs 2024 - 14:46

Hatay'da başıboş köpekler öğrencilere saldırdı! Küçük kızlar korkudan yola atladı

Başıboş köpekler Hatay'ın Dörtyol ilçesinde adeta terör estiriyor. Sokaktan geçen 3 öğrenciye saldıran köpekler, daha sonra motosikletli bir genci hedef aldı. Sahipsiz köpeklerin görüntüleri cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
 - Taciz ateşi açan teröristler avlandı
26 Mayıs 2024 - 13:04

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyinde taciz ateşi açan 3 PKK'lı teröriste karşılık verildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 3 PKK/YPG’li teröristi ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirdi." denildi.
 - "Yalvarıyorum ihbar edin!"
26 Mayıs 2024 - 10:51

İstanbul polisi 20 yaşındaki Aslıhan Zengin'i bıçaklayan saldırganı arıyor! Ne parmak izi var ne de yüz eşleşmesi

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde bıçaklanan 20 yaşındaki Aslıhan Zengin'in saldırıya uğradığı anların görüntüleri ortaya çıktı. İç organları zarar gören Zengin, "O kişinin beni tekrar görmesini istemiyorum" dedi. Bıçaktan saldırgana ait parmak izi çıkmadığı ve yüz eşleşmesinin de sonuç vermediği öğrenildi.
 - Eylem Tok ve oğlu iade edilecek mi?
25 Mayıs 2024 - 13:49

Eylem Tok ve 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un ABD'den deport edilme ihtimali var mı? İşte Türkiye ve ABD arasındaki anlaşma

Eylem Tok, yaptığı kazayla bir kişinin ölümüne neden olan 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'u önce Mısır'a daha sonra da ABD'ye kaçırdı. Kırmızı bültenle aranan anne-oğulun Türkiye'ye iade edilip edilmeyecekleri merak konusuydu. Av. Dr. Candaş Gürol, Türkiye ve ABD arasında 1980 yılında suçluların iadesine yönelik yapılan anlaşmanın detaylarını değerlendirildi.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan Necip Fazıl Kısakürek'i andı
25 Mayıs 2024 - 13:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Necip Fazıl Kısakürek'i andı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, vefatının 41. yılında Necip Fazıl Kısakürek'i andı.
 - MHP'yi hedef alanlara sert tepki: Hüsrana uğrarlar
25 Mayıs 2024 - 09:55

Bahçeli'den Ülkü Ocakları ve MHP'yi hedef alanlara sert tepki: Zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Kızılcahamam'daki Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti. Yaptığı basın toplantısında Ülkü Ocakları ve MHP'yi hedef alanlara tepki gösteren Bahçeli, "Zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrar" dedi.
 - TB3 SİHA'nın uçuş anları göğsümüzü kabarttı
25 Mayıs 2024 - 09:38

Bayraktar TB3 SİHA'nın yeni uçuş testi de başarıyla gerçekleşti! İşte gururlandıran anlar

ABD ve Fransa başta olmak üzere birçok dünya devinin adım adım takip ettiği Türk SİHA'ları tarih yazmaya devam ediyor. Baykar, Bayraktar TB3'ün test uçuşlarının görüntülerini paylaştı. Türkiye'yi gururlandıran paylaşımda, "Türk havacılığının altın çağı" denildi.
 - Evinde eşini katledilmiş halde buldu
25 Mayıs 2024 - 09:02

Samsun'da borcunu ödemek için akrabasının eşini boğazını keserek öldürdü

Samsun'da milyonların yüreğini yakan bir cinayet işlendi. Evine gelen Fatih Yıldırım, eşinin boğazı kesilmiş bir şekilde buldu. Katilin Yıldırım'ın akrabası olduğu ortaya çıkarken, cinayeti neden işlediğini de itiraf etti.
Başa Dön Sona Git