- Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı
1 saat 43 dakika önce

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca, İstanbul Küçükçekmece'de boğazı sıkılarak saldırıya uğradı. Şüpheli bir şahıs Hoca'ya müstehcen sözlerle hakaret etti, ardından boğazını sıktı. Saldırgan polis ekiplerince yakalandı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Gündem - Gündem
1 saat 55 dakika önce

Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni çocuk servisini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışı yapılan Gölcük Devlet Hastanesi'nde çocuk servisinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.
 - Erken seçim tartışmalarına noktayı koydu!
2 saat 13 dakika önce

Ömer Çelik erken seçim tartışmalarına noktayı koydu: VAR'a gitmiyoruz

Türkiye'de günlerdir tartışılan erken seçim tartışmalarına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik noktayı koydu. Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nun sözlerine cevap veren Çelik, "VAR'a gitmiyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Kılıçlı yemin töreni ile ilgili tartışmalara da açıklık getiren Çelik, "Kasıt, ihmal, disiplinsizlik bu bağlamda incelenecek ve gereği yapılacak" dedi.
 - Av tüfeği ile oynarken 10 yaşındaki arkadaşını öldürdü
2 saat 54 dakika önce

Av tüfeği ile oynarken 10 yaşındaki arkadaşını öldürdü

Antalya Manavgat'ta 14 yaşındaki bir çocuk, av tüfeğiyle oyun oynadı. O sırada tüfeğin ateş alması sonucu 10 yaşındaki arkadaşı hayatını kaybetti, 12 yaşındaki arkadaşı ise yaralandı.
 - Katz, Erdoğan'ı yine küstahça hedef aldı!
4 saat 5 dakika önce

Katz, Erdoğan'ı yine küstahça hedef aldı! Türkiye'nin ittifak çağrısını hazmedemedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü Gazze soykırımına karşı İslam ülkeleri ile ittifak çağrısı yaptı. Bu durumu hazmedemeyen İsrail'in aşırı sağcı Dışişleri Bakanı Israel Katz, "Kendisi, bugün İslam ülkelerine sözüm ona 'Türkiye'yi ve bölge ülkelerini işgal etmek isteyen' İsrail'e karşı ittifak yapma çağrısı yaptı. Elbette ki bu itham bir yalandan ibaret" dedi. Dışişleri Bakanlığı, Katz'ın açıklamalarına tepki gösterdi.
 - Şelale taştı, turistler mağaradan mahsur kaldı
4 saat 18 dakika önce

Trabzon'da can pazarı! Şelale taştı, turistler mağaradan mahsur kaldı

Trabzon'da dünyanın en uzun ikinci mağarası olarak bilinen Çal Mağarası'nı sel vurdu. Şelalenin taşması sonucu mağarada mahsur kalan turistler için AFAD ve belediye ekipleri seferber oldu.
 - Bolu Dağı Tüneli yeniden ulaşıma açıldı
4 saat 32 dakika önce

Uraloğlu canlı yayında açıklamıştı: Bolu Dağı Tüneli yeniden ulaşıma açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TGRT Haber ekranlarında "Bolu Dağı Tünelini yarın akşam (bugün) inşallah açacağız." demişti. 38 gündür trafiğe kapalı olan tünel, yeniden ulaşıma açıldı.
Gündem - Gündem
4 saat 41 dakika önce

Füzeler tarih oluyor! Lazer silahlar göze bile yakalanmıyor

Teknoloji gelişiyor. Savunma sanayii ürünleri de değişim içerisinde. Geçmişte toplar, tanklar… Günümüzde insansız hava araçları peki ya savunmanın geleceği nereye gidiyor? Yakın gelecekte hangi silahlar olacak? Türkiye Gazetesi İçerik Editörü Gülcan Ayboğan sizler için araştırdı.
 - Erdoğan, katledilen Türk aktivistin ailesi ile görüştü
4 saat 53 dakika önce

Erdoğan, İsrail'in katlettiği Ayşenur Ezgi Eygi'nin ailesi ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in saldırısında hayatını kaybeden Türk vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi'nin annesi Rabia Birden Eygi ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
Gündem - Gündem
5 saat 12 dakika önce

Sivas'ta korkutan deprem! AFAD son dakika duyurdu

Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde meydana gelen 5.0'lık depremin ardından Sivas korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD depreme ilişkin verileri son dakika duyurdu.
 - Araçlara taş yağdı, yaralılar var
5 saat 16 dakika önce

Samsun'da taş ocağında patlama! Araçlara taş yağdı, yaralılar var

Samsun'daki taş ocağında patlatma meydana geldi. O sırada fırlayan taşlar araçlara çarptı. Olayda 4 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı.
 - İstanbul ve Ankara'ya sağanak yağış geliyor
5 saat 44 dakika önce

Meteoroloji saat vererek uyardı! İstanbul ve Ankara'ya sağanak yağış geliyor

Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Raporda hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği belirtilirken, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere çok sayıda il için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yağışların yarın saat 12.00 ila 18.00 arasında kuvvetle yaşanacağı bildirildi. İşte bölge bölge, il il güncel hava durumu tahminleri...
 - Erzurum'da 25 saatlik bekleyiş son buldu
6 saat 6 dakika önce

Bomba ihbarı sonrası 25 saatlik bekleyiş! Erzurum'a acil iniş yapan yolcular Almanya'ya uçtu

Hindistan'dan Almanya'ya giden Air Vistara Havayolları'na ait 234 yolculu uçak dün bomba ihbarı nedeniyle Erzurum Havalimanı'na iniş yaptı. 25 saatlik bekleyişin ardından 234 yolcu Hindistan'dan gelen ikinci uçakla Almanya'ya uçtu.
 - Zonguldak'ta kaçak maden ocağında facia!
6 saat 44 dakika önce

Zonguldak'ta ruhsatsız maden ocağında göçük! Acı haber geldi 1 madenci öldü

Zonguldak'ın Dilaver Mahallesi'nde ruhsatsız olarak işletilen bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti. Göçük altında kalan 51 yaşındaki Hasan Yılmaz, ekiplerin çalışması sonucunda çıkarıldı ancak hayatını kaybetti.
 - "Verilen karar suçsuz olduğu anlamını taşımıyor"
6 saat 44 dakika önce

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Engin Polat'ın tahliyesini değerlendirdi

Adalet Bakanı Yılamaz Tunç, Engin Polat'ın tahliyesi ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargıya parmak sallaması konularını değerlendirdi. Polat çiftinin tahliyesi ile ilgili, "Cumhuriyet Savcılarımız itiraz etmiştir, tutuksuz yargılanması onun suçsuz olduğu anlamına gelmez" diyen Bakan Tunç, Özgür Özel'in İmamoğlu desteğine de eleştiri getirerek, "Bunlar eski Türkiye'nin manzaralarıdır. Kimse yargıyı arka bahçesi yapamaz" dedi.
 - Tarım işçilerini taşıyan kamyonet devrildi!
6 saat 49 dakika önce

Tarım işçilerini taşıyan kamyonet devrildi! Ölü ve onlarca yaralı var

Gaziantep'te mevsimlik tarım işçilerini taşıyan pikabın, hafif ticari araca çarparak devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı.
Gündem - Gündem
7 saat 43 dakika önce

Kazada yaralanmıştı! Mizgin’den 24 gün sonra acı haber

Diyarbakır'da kazada yaralanan 14 yaşındaki Mizgin Kılınç’tan kötü haber geldi. Mizgin, 24 gün sonra hayatını kaybetti.
 - Gebze'yi sağanak vurdu! Yollar araç plakası doldu
7 saat 59 dakika önce

Gebze'yi sağanak vurdu! Yollar araç plakası doldu

Kocaeli'de etkili olan sağanak yağış Gebze'de su birikintilerine yol açtı. Araçlar suda gitmekte zorlanırken bir çok otomobilin plakası düştü.
Gündem - Gündem
8 saat önce

Çorum’da feci olay: Ölüm direksiyon başında yakaladı

Çorum'un Alaca ilçesinde, traktör kullanırken kalp krizi geçiren 67 yaşındaki Hüseyin Ayhan hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
 - "Boğaz'daki çevre talanına ses çıkarmıyorlar"
8 saat 4 dakika önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de İstanbul ve İzmir mesajı verdi: Lafla çevrecilik yapmıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'deki programında İstanbul ve İzmir'de yaşananları örnek gösterdi. Gezi olaylarında sokakların savaş alanına döndüğünü işaret eden Erdoğan, "İstanbul Boğazı'nda yaşanan çevre talanına gıklarını dahi çıkarmıyorlar" dedi. İzmir Körfezi'ndeki deniz kirliliğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "O pislik İzmit Körfezi'nde olmayacak" şeklinde konuştu.
 - Narin'in ailesi tutuklanan amcayı ziyaret etti
8 saat 4 dakika önce

Kafa karıştıran gelişme! Kayıp Narin'in ailesi tutuklanan amcayı ziyaret etti

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 18. gününde devam ederken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Narin'in anne ve babasının, soruşturma kapsamında tutuklanan amcayı ziyaret ettiği öğrenildi.
Sona Git