CANLI ANLATIM

5 yaşındaki çocuğa taciz iddiası! Kayseri'de tansiyon yükseldi, kalabalık iş yerlerini ateşe verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası ortalığı karıştırdı. Danişmentgazi Mahallesi sakinleri, araçları ters çevirdi, bazı iş yerlerini de ateşe verdi. Kalabalığa müdahalede bulunan 10 polis yaralandı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek vatandaşları sakinleştirmek için görüşmeler gerçekleştirdi, "gereken yapılacak" dedi. Zanlının gözaltına alındığı açıklandı. İşte tüm detaylar...

Canlı Anlatım Özeti
  • YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ
  • CAMLAR, KAPILAR KIRILDI
  • ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINA ALINDI
  • GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI
  • OLAYLAR DİNMİYOR 10 POLİS YARALANDI
  • KAYSERİ VALİSİ'NDEN İTİDAL ÇAĞRISI: DEVLET GEREKENİ YAPACAK
  • İYİ PARTİ'DEN "GERİ GÖNDERMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK" ÇIKIŞI
  • EMNİYETTEN "EVLERİNİZE DÖNÜN UYARISI"
  • TACİZ SKANDALINA MHP'DEN TEPKİ
  • KAYSERİ VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA: ŞAHIS GÖZALTINDA
  • POLİS KALABALIĞI UYARDI, TOMALAR MÜDAHALE ETTİ
  • ÖFKELİ KALABALIK TAŞKINLIK ÇIKARDI
  • KAYSERİ'DE 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TACİZ İDDİASI GERGİNLİĞİ

01.07.2024 11:12

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Kayseri'de Suriye uyruklu küçük yaştaki çocuğa Suriyeli bir kişinin cinsel istismarda bulunduğu iddiası ve sonrasında yaşanan olaylara ilişkin yayın yasağı getirildi. 

Bu kapsamda Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliği, "Mağdur ve ailenin sağlığını korumak, hadise sonrası artan toplumsal olayların önüne geçebilmek amacıyla, yaşanan toplumsal olayları ve mağdur çocuğun görüntülerini de kapsar nitelikte, görsel ve sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyada her türlü haber, röportaj, eleştiri ve benzer yayınların yapılmasının soruşturma evresi tamamlanana kadar yasaklanmasını" kararlaştırdı. Hakimlik, soruşturma dosyası hakkında kısıtlama kararı da verdi.


01.07.2024 09:29

CAMLAR, KAPILAR KIRILDI

Sokakta yaşanan tahribat gündüz kameraya yansıdı. HaberTürk'te yer alan görüntülerde bazı iş yerlerinin camlarının ve kapılarının kırıldığı, içlerinin de kullanılamaz hale geldiği görüldü.

5 yaşındaki çocuğa taciz iddiası! Kayseri'de tansiyon yükseldi, kalabalık iş yerlerini ateşe verdi - 1. Resim


01.07.2024 09:20

ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINA ALINDI

Kayseri'deki infial oluşturan olaya ilişkin mağdur çocuk, kardeşleri ve annesi devlet koruması altına alındı.


01.07.2024 02:04

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde güvenlik önlemlerini artırdı. Mahallelere giriş ve çıkışlar kontrollü olarak sağlanıyor.

5 yaşındaki çocuğa taciz iddiası! Kayseri'de tansiyon yükseldi, kalabalık iş yerlerini ateşe verdi - 1. Resim


01.07.2024 01:35

OLAYLAR DİNMİYOR 10 POLİS YARALANDI

Kayseri'de Suriye uyruklu bir şahsın yine Suriye uyruklu 5 yaşındaki çocuğa tacizde bulunmasının ardından çıkan olaylar dindirilemiyor. Öfkeli kalabalık şehirde Suriyelilere ait dükkanları ve araçları hedef aldı. Silah seslerinin duyulduğu olaylarda, bir kepçe operatörü Suriyelilere ait olduğu söylenen araçları parçaladı. Polis ekipleri TOMA'lar ile müdahale ederken, çıkan olaylarda yaralanan 10 polis hastanede tedavi altına alındı.


01.07.2024 01:25

KAYSERİ VALİSİ'NDEN İTİDAL ÇAĞRISI: DEVLET GEREKENİ YAPACAK

Bölgeye gelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek vatandaşları sakinleştirmek için görüşmeler yaptı. Burada konuşan Vali Çiçek; "Ben sizin öfkenizi çok iyi anlıyorum. Gerçekten çok kızgın olduğunuzu ve bu olayın alçak bir olay olduğunu biliyorum. Size valiniz olarak söz veriyorum. Bir daha Danişmentgazi Mahallesi'nde böyle alçaklık olmayacak. Hiçbir polisimizin ve vatandaşımızın burnu kanamasın. Ne gerekirse yapacağız. Ama şu an dağılalım. Ne polisimizin ne de kimsenin canı yansın. Lütfen herkes evlerine gitsin. Devlet gereğini sonuna kadar yapacak" ifadelerini kullandı.

5 yaşındaki çocuğa taciz iddiası! Kayseri'de tansiyon yükseldi, kalabalık iş yerlerini ateşe verdi - 2. Resim


01.07.2024 01:17

İYİ PARTİ'DEN "GERİ GÖNDERMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK" ÇIKIŞI

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Kayseri’de meydana gelen insanlık dışı olay ve sonrasındaki gelişmeler sebebiyle az önce Kayseri Valisi sayın Gökmen Çiçek ile görüştüm. Suriyeli bir sığınmacının bir başka Suriyeli çocuğa yönelik istismar girişimi olduğunu ve söz konusu alçağın tutuklandığını tarafıma aktardılar. Meydana gelen bu tablo, sığınmacı sorununun ülkemizde nasıl bir tehlike noktasına geldiğini bir kez daha göstermektedir. Kalıcı bir çözüm için sığınmacıları geri göndermekten başka seçeneğin olmadığı ortadadır.


01.07.2024 00:27

EMNİYETTEN "EVLERİNİZE DÖNÜN UYARISI"

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın da bölgeye gelerek, öfkeli kalabalığı evlerine dönmesi yönünde uyardı. Gerekenin yapılacağı konusunda söz veren Aydın açıklamasında, şunları söyledi: 

"Tepkinizi gösterdiniz. Sizi anladık, mesajınızı aldık. Bundan sonraki yapacağınız her türlü hareket sizinle ilgili konulara dönecek. Buradaki mağdur şahıs Türk değil. Şu anda şüpheli şahıs gözaltında. Mağdur şahsın sağlığıyla ilgili herhangi bir problem gözükmüyor. O şahsın ve ailesiyle ilgili sınır dışı dahil her türlü işlemlerinde size söz veriyorum. Bir hafta sonra tekrar bu mahalleye geleceğim. Bu olayla ilgili neler yaptığımızı söyleyeceğim. Lütfen ailelerinizi alın, evlerinize geçin. Biz gerekeni yapacağız, bunun sözünü veriyorum."

5 yaşındaki çocuğa taciz iddiası! Kayseri'de tansiyon yükseldi, kalabalık iş yerlerini ateşe verdi - 1. Resim


01.07.2024 00:10

TACİZ SKANDALINA MHP'DEN TEPKİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri'de 6 yaşındaki bir çocuğa Suriye uyruklu şahsın tacizde bulunduğu iddiasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Özdemir, "Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir." dedi.


30.06.2024 23:50

KAYSERİ VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA: ŞAHIS GÖZALTINDA

Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamada, Danişmentgazi Mahallesi’nde yabancı uyruklu bir şahsın, küçük yaştaki yabancı uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde şahsın emniyet birimlerince gözaltına alındığını açıkladı. Çocuğun koruma altına alındığı belirtilen açıklamada, "Konu tarafımızca titizlikle takip edilmekte olup, vatandaşlarımızın itidalli davranarak, resmi makamlarca belirtilen açıklamalar haricinde herhangi bir eylemin içinde olmamaları hususunda kamuoyuna saygıyla sunulur” denildi.

5 yaşındaki çocuğa taciz iddiası! Kayseri'de tansiyon yükseldi, kalabalık iş yerlerini ateşe verdi - 2. Resim


30.06.2024 23:30

POLİS KALABALIĞI UYARDI, TOMALAR MÜDAHALE ETTİ

Polis kalabalığı dağılması konusunda uyardı. Özel Harekat polisleri tarafından alınan şüpheli bölgeden uzaklaştırılırken, kalabalık grup yabancı uyruklulara ait araçları ters çevirdi, iş yerlerini de ateşe verdi. TOMA araçları ile müdahale edilen olayda itfaiye ekipleri de çıkarılan yangınlara müdahale etti. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da bölgeye gelerek halkla sakinleşmeleri konusunda görüşmelerini sürdürüyor.5 yaşındaki çocuğa taciz iddiası! Kayseri'de tansiyon yükseldi, kalabalık iş yerlerini ateşe verdi - 1. Resim


30.06.2024 23:10

ÖFKELİ KALABALIK TAŞKINLIK ÇIKARDI

Olay yerine çok sayıda polis, çevik kuvvet, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Özel Harekat polisleri tarafından alınan şüpheli bölgeden uzaklaştırılırken, kalabalık grup araçları ters çevirdi bazı iş yerlerini de ateşe verdi. TOMA araçları ile müdahale edilen olayda polisin kalabalığı dağıtmak için müdahalesi sürüyor.

5 yaşındaki çocuğa taciz iddiası! Kayseri'de tansiyon yükseldi, kalabalık iş yerlerini ateşe verdi - 2. Resim


30.06.2024 23:00

KAYSERİ'DE 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TACİZ İDDİASI GERGİNLİĞİ

Danişmentgazi Mahallesi'nde yabancı uyruklu bir kişi, 5 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğu taciz ederken yakalandı.

5 yaşındaki çocuğa taciz iddiası! Kayseri'de tansiyon yükseldi, kalabalık iş yerlerini ateşe verdi - 3. Resim


Yer: Kayseri:

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Papirt'li 1 Temmuz 2024 02:27

Birde CHP lileri ait oldukları yere mesela Yunanistan'a gönderebiliriz zira CHP teşkilatlarında da gün geçmiyor ki taciz tecavüz vakası olmasın daha 2 gün önceydi İstanbul Adalar belediyesinde tecavüz olayı patladı ama hiçbir fondaş basın bunu yazmadı dillendirmedi şahıs tutuklandı ama laik kesim ölü taklidi yapıyor onlarıda gönderelim bence .

Ahmet 1 Temmuz 2024 00:10

İddia falan değil valilik olayı doğruladı, çocuk koruma altına alındı diye açıklama yaptı. Yabancı uyruklunun da ırkı malum

Sonraki Haber Yükleniyor...