8 yıldır kaçan Gürcü'yü kocasının tahliye sevinci ele verdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa'da 21 yıl hapis cezası bulunan Gürcü E.'nin 8 yıllık firarına eşinin paylaştığı fotoğraf son verdi. Fotoğrafla şüphelinin konumu bulunurken markette alışveriş yaparken yakalanan Gürcü'nün gazetecilere söyledikleri ise pes dedirtti. 

Bursa'da aranan şahıslar üzerine yapılan çalışmalarda hırsızlık suçundan hakkında 8 adet suçtan kesinleşmiş 21 yıl 10 ay hapis cezası bulunan Gürcü E. de vardı. 

Yapılan çalışmalarda şüphelinin suçunu bilmesi nedeniyle uzun süredir kaçtığı ve 2020 yılında oğlunun yakalanması üzerine tamamen Bursa'yı terk ederek İstanbul'a yerleştiği bilgisine ulaşıldı. Kadın hırsızın İstanbul'da ise akrabası Aslı E.'nin kimlik bilgileri ile dolaştığı öğrenildi.

EŞİ TAHLİYE OLDU KENDİSİ CEZAEVİNE GİRDİ

Sistemde son olarak 2016 yılına ait fotoğrafının bulunması ekiplerin işini zorlaştırdı. Gürcü E.'nin eşi Orhan E.'nin 2023 yılında cezaevinden salındığı ve Gemlik ilçesi Kumla sahilinde fotoğraf çektirdiği bilgisine ulaşıldı.

"HADİ GÖRÜŞÜRÜZ"

Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda bölgeyi mercek altına alan ekipler, Gürcü E.'yi torunu ile BİM markette alışveriş yaparken kardeşine ait kimlikle yakaladı.

Gözaltına alınan Gürcü E., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gürcü E. kendisini görüntüleyen basın mensubuna ise, 'Ayıp ama, 15 senelik şeyi yakaladınız. Hadi görüşürüz.' diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Keriz28 Eylül 2024 09:54

Doğru söylüyor en kısa zamanda gürüşürler,22 25 57 suçtan arananlar geziyorsa buna da denetimli serbestlik veya iyi halden salıverilmesi işten bile değil

Sonraki Haber Yükleniyor...