Annelerinin trafik kazasında kaybetmişlerdi! Olayın görüntüsünü izlerken gözyaşına boğulup 'adalet' istediler

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Samsun'da annelerinin öldüğü kaza anının güvenlik kamera görüntülerini izleyen kardeşler gözyaşına boğulurken, adaletin yerini bulmasını ve sürücünün cezalandırılmasını talep ettiler.

Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Fuar Caddesi üzerinde 13 Mayıs'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Caner E. idaresindeki 55 M 0062 plakalı dolmuş minibüs yaya geçinden yaya olarak yolu karşıya geçmekte olan Emine Şahin'e (54) çarptı. Kazada ağır yaralanan 2 çocuk annesi Emine Şahin, kaldırıldığı Gazi Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kazadan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan araç sürücüsü Caner E. hakkında Samsun 8. Asliye Ceza Mahkemesinde dava açıldı.

Annelerinin trafik kazasında kaybetmişlerdi! Olayın görüntüsünü izlerken gözyaşına boğulup 'adalet' istediler - 1. Resim

SÜRÜCÜ ASLİ KUSURLU 

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Trafik İhtisas Dairesi'nin verdiği trafik kusur durumuyla ilgili raporda dolmuş sürücüsü Caner E.'nin 'asli kusurlu', hayatını kaybeden yaya Emine Şahin'in ise 'kusursuz' olduğu görüşüne yer verildi.

Annelerinin trafik kazasında kaybetmişlerdi! Olayın görüntüsünü izlerken gözyaşına boğulup 'adalet' istediler - 2. Resim

EN ÜST SINIRDAN CEZA VERİLMESİNİ İSTEDİLER 

Kazada hayatını kaybeden Emine Şahin'in oğlu Zafer Minuz (29) ile kızı Hilal Minuz (31), annelerinin kaza anının güvenlik kamera görüntülerini evlerinde gözyaşları içinde izlediler. Acılı aile 9 yıl önce de babaları Salih Minuz'u 48 yaşındayken İstanbul'da çalıştığı işyerinde iş kazası sonucu kaybettiklerini, annelerinin de trafik kazası sonucu vefat ettiğini ifade eden kardeşler, adalet istediklerini söylediler. Sürücünün çok suratlı bir halde seyir ettiğini ve annelerine çarparak savurup hayatını kaybetmesine sebep olduğunu belirten kardeşler, sürücüye en üst sınırdan ceza verilmesini ve tutukluluk halinin devam etmesini talep ettiler.

Annelerinin trafik kazasında kaybetmişlerdi! Olayın görüntüsünü izlerken gözyaşına boğulup 'adalet' istediler - 3. Resim

Kazadan 17 gün sonra davanın ilk duruşmasının görülmesinin manidar olduğunun altını çizen kardeşler, 12 Haziran'da görülecek olan davanın ikinci duruşmasında yargıya güvendiklerini, bu güvenin sarsılmaması için 'adalet' istediklerini dile getirdiler.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...