Bakan Tunç ve Göktaş'tan net mesaj: Aileyi LGBT’ye yem etmeyiz!

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bakan Tunç ve Göktaş'tan net mesaj: Aileyi LGBT’ye yem etmeyiz!
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Toplumu kuşatan LGBT sapkınlığına dikkat çeken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç “Cinsiyetsizleştirme ve diğer zararlı akımları önlemek için anayasal-yasal bütün düzenlemeleri yapmak zorundayız” dedi

“Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Koordinasyon Kurulu 1. Toplantısı”nda konuşan Bakan Tunç, bu konuda gerek anayasal gerek yasal tüm düzenlemeleri hayata geçireceklerini belirterek şöyle konuştu: Çocuklarımızı zararlı yayınlardan, içeriklerden uzak tutmak, onları her türlü ihmal ve istismardan koruyarak sağlıklı gelişimlerini temin etmek hepimizin en önde gelen vazifesidir. Özellikle dijital oyunların içinde veya sohbet odalarında çocuklarımızı şiddete teşvik eden, onlara ruhen zarar veren, toplumsal değerlerimizden uzaklaştırarak aileleriyle bağlarını kopartan hiçbir dijital platforma asla izin vermeyeceğiz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da, doğurganlık hızının 1,51’e kadar gerilediğini belirterek “Bu rakamın en az 2,1 olması gerekiyor. Ülkemizdeki doğurganlığın düşüş nedenlerini daha iyi anlamak için bir araştırma başlattık. 12 ilde yürüttüğümüz saha araştırması ile doğurganlık kültürü ve bu kültürün alt bileşenlerine ilişkin hususların tespit edilmesini hedefliyoruz. Aile kurumunu tehdit eden cinsiyetsizleştirme, dijitalleşme, bağımlılık, bireyselleşme gibi küresel risklerle mücadele etmek her zamankinden daha büyük bir sorumluluk arz ediyor” dedi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...