Beslediği dananın saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti

İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Beslediği dananın saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Burdur'da 3 gün önce beslediği dananın saldırısına uğrayarak ağır yaralanan yaşlı adam hastanede hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz cuma günü merkeze bağlı İlyas köyünde edinilen bilgilere göre ahırda hayvanlarını besleyen 66 yaşındaki Ali İhsan Kutlu bir dananın saldırısına uğradı.

DANAYI VURARAK ETKİSİZ HALE GETİRDİLER

Olayı görüp müdahale etmek isteyen komşuları başarılı olamayınca danayı av tüfeğiyle ayaklarından vurarak yaraladı ve yaşlı adamı kurtardı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaşlı adamı Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

KABURGALARI KIRILMIŞ

Kaburgası kırılan ve akciğerlerinde hasar oluşan Kutlu buradan da Antalya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Burada 3 gündür yoğun bakım servisinde tedavi altında olan Kutlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...