Burdur'da kan donduran infaz! Arabasının önünü kesip kurşuna dizdiler
Burdur’da bir genç infaz edildi. Arabasıyla seyir halindeyken önü kesilen Beytullah Soylu, av tüfeği ile göğsünden vuruldu. Hastaneye kaldırılan Soylu'nun hayatını kaybettiği öğrenildi.
Olay, saat 20.00 sıralarında Burdur’un Bucak ilçesi Yunus Emre Mahallesi Yıldırım Caddesi 811 Sokak kavşağında meydana geldi. Otomobiliyle sokakta seyir halinde olan Beytullah Soylu’nun (24) önü O.A. (23) isimli şüpheli tarafından kesilerek av tüfeği ile araca ateş açıldı.
GÖĞSÜNDEN VURULDU
Kurşunlardan biri Beytullah Soylu'nun göğsüne isabet etti, O.A. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Vurulduktan sonra bilincini kaybeden Beytullah Soylu’nun otomobili yokuş aşağı kayarak park halinde bulunan bir otomobile çarparak durabildi.
KALDIRILDIĞI HASTANEDE CAN VERDİ
Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan ve durumu ağır olan Beytullah Soylu ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan Soylu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
ZANLI YAKALANDI
Öte yandan olayı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan O .A. polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında yakalanarak gözaltına alındı. Olayın nedeni henüz bilinmezken konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.