samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Bursa'da eşini şans oyunları dükkanında yakalayan kadın yaka paça dışarı attı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa'da bir şans oyunu dükkanında basan kadın, herkesin içinde eşini yaka paça dışarı attı. Eşini yaptığı sert müdahale ile herkesi şaşkına çeviren kadının görüntüsü olay oldu.

Bursa'da yaşayan bir adam şans oyunları bayiine gitti. Oyun oynadığı sırada hayatının şokuyla karşılaşan adamın görüntüleri gündem oldu.

Merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi'nde eşinin şans oyunları dükkanında olduğunu öğrenen kadın sinir krizi geçirdi. Öfkeli kadın, sinirlenerek dükkana gitti. Eşini karşısında gören kadın, yaka paça eşini dışarı çıkardı.


Bursa'da eşini şans oyunları dükkanında yakalayan kadın yaka paça dışarı attı - 1. Resim

SİNİRİNİ BİLGİSAYAR VE MOTOSİKLETTEN ÇIKARDI

Eşinin şans oyunları oynadığını gören kadın adeta cinnet geçirdi. Dışarı çıkınca da siniri dinlemeyen öfkeli kadın, dükkan önünde bulunan park halindeki motosikleti yıktı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.


Bursa'da eşini şans oyunları dükkanında yakalayan kadın yaka paça dışarı attı - 2. Resim

DÜKKANDA YAŞANANLARI ANLATTI

Yaşanan olay üzerine şok geçiren şans oyunları dükkanı sahibi Umut Yıldız, "Biraz trajikomik bir olay. Akşam saatlerinde dışardan sesler geldi. Sonrasında bağırarak içeri bir teyze girdi. 'Sizi polise şikayet edeceğim', 'Burayı kapattıracağım' diye tehditler etti ve köşede bulunan müşterimizin yanına gitti.

Müşterinin önünde bulunan bilgisayara zarar vermeye başladı. Ben de durum üzerine kadını uyardım. Eşini alıp dışarı çıkarırken biz de nasibimizi aldık. Dışarı çıkınca da dükkan önünde bulunan ve kızıma ait olan motosikleti devirdi. Maddi zarar verdi" diye konuştu.

Bursa'da eşini şans oyunları dükkanında yakalayan kadın yaka paça dışarı attı - 3. Resim

"GELDİĞİMDE MOTOSİKLET HASARLIYDI"

Sabah uyandığında motosikletinin yanına giden ve motosikletini hasarlı gören Ruken Dilek Yıldız ise, "Sabah motosikletimin hasarlı olduğunu fark ettim. Sonrasında kameraları izleyince çok üzüldüm. Şahsi malım hasar aldı. Bu olayı ikinci kez yaşıyorum, ve maddi hasar oluştu. İnşallah bu durum bir an önce çözülür, benim isteğim uzlaşmak. Olmazsa ise adli makamlara başvuracağız" diye konuştu.

Bursa'da eşini şans oyunları dükkanında yakalayan kadın yaka paça dışarı attı - 4. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...