CHP'de 69 milyon TL'lik Ebru Gündeş konseri krizi! Özgür Özel resti çekti, Mansur Yavaş savunmaya geçti
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 69 milyon TL'lik Ebru Gündeş konseri, partide krize yol açtı. CHP lideri Özgür Özel, düzenlenen konserle ilgili, "Organize edilmeden önce haberimiz yoktu. Ebru Gündeş, Rıza Zarrab'ın eski eşi. Bu yüzden bu konser olmamalıydı" dedi. Mansur Yavaş ise gelen tepkiler üzerine savunmaya geçti. "Şu an ödeme yapılmayacak, talimat verdim" diyen Yavaş, belediyenin konser ödemesi ile ilgili vereceği kararı detaylı olarak açıklayacağını belirtti.
Eski Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'in "PKK'ya üye olmak" suçundan tutuklanmasıyla birlikte CHP'deki iç çekişmeler alevlendi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Ahmet Özer için düzenlenen Esenyurt Mitingi'ne katılmaması ortalığı karıştırdı. CHP adeta ikiye bölündü.
CHP'de 'Ahmet Özer krizi' devam ederken, parti lideri Özgür Özel'den Mansur Yavaş'a 69 milyon TL'lik konserle ilgili tepki geldi.
ÖZGÜR ÖZEL'İN KONSERDEN HABERİ YOKMUŞ!
Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi, TUSAŞ'a yapılan hain saldırı sonrası iptal ettiği 69 milyon TL'lik Ebru Gündeş konserini düzenledi.
Mansur Yavaş yönetiminin konseri düzenlemesinin ardından CHP'deki çekişmeler, siyaset gündemine bomba gibi düştü. Özgür Özel, Ahmet Özer mitingine katılmadığı için eleştirilen Mansur Yavaş'a açıkça tepki gösterdi.
Parti Meclisi üyelerine seslenen Özgür Özel, "Konserden, organize edilmeden önce haberimiz yoktu. Ebru Gündeş, Rıza Zarrab'ın eski eşi. Bu yüzden bu konser olmamalıydı" ifadelerini kullandı.
MANSUR YAVAŞ SAVUNMAYA GEÇTİ
CHP'de 69 milyon TL'lik konser tartışması sürerken, Mansur Yavaş konu ile ilgili açıklamada bulundu. Gazeteci İsmail Saymaz, Yavaş'ın konserle ilgili sözlerini nakletti.
"Şu an ödeme yapılmayacak, talimat verdim" diyen Mansur Yavaş'ın konserle ilgili sözleri ise şöyle:
"Tek tek tüm kalemler için faturalandırılan miktarları inceletip ona göre ödeme yapılacak veya yapılmayacak. Sonucu detaylarıyla paylaşacağım."
Etimesgut da ikamet ediyorum çocuğum Ümitköy de okuyor binecek otobüs bulamıyoruz yazıklar olsun size. Vergilerimiz birilerinin zevki sefasina gidiyormuş
Eğer anlaşmada o miktar belirtilmişse Ebru Gündeş o parayı söke söke alır..!