Özgür Özel talimatı verdi! CHP'de 'kadına darp' görüntüleri yayılan Yusuf Özcan istifa etti

CHP lideri Özgür Özel, bir kadını darp ettiği görüntüleri kamuoyuna yansıyan Şişli Belediye Meclis Üyesi Yusuf Özcan’ın istifasını talep etti. Gelişmelerin ardından Yusuf Özcan'ın partilerinden istifa ettiği bildirildi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, bir kadını darbettiğine dair görüntüleri sosyal medyaya yansıyan Şişli Belediye Meclis Üyesi Yusuf Özcan'ın istifasını istediği öğrenildi.
CHP, Özcan'ın bir kadını darbettiğine dair sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine harekete geçti.
Parti kaynaklarından elde edilen bilgiye göre,Özgür Özel sosyal medyaya yansıyan görüntüler sebebiyle Şişli Belediye Başkanı Emrah Şahan ve CHP Şişli İlçe Başkanı Tamer Özcanlı'yı arayarak, Özcan'ın istifasının alınması talimatını verdi.
Özcan'ın istifa etmemesi durumunda hakkında disiplin işlemlerinin başlatılacağı bilgisi verildi.
ÖZCAN PARTİDEN İSTİFA ETTİ
Gelişmeler üzerine partinin İlçe Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadeler yer aldı:
"31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri neticesinde partimizden Şişli Belediye Meclis Üyesi seçilen Yusuf Özcan kamuoyuna yansıyan görüntü sebebiyle bugün Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa etmiştir."
Partinin her yanı vukuatlı bir tane sağlam adam yok taciz, tecavüz, rüşvet, hırsızlık, yolsuzluk, birbirini ispiyonlamak ne ararsan var yok yok üç kuruşa yön değiştiren delegeleri Allah bunlara iktidar yüzü göstermesin yoksa memleket biter.