Çifte cinayetin nedeni çeyrek altın çıktı! Korkunç olaydan önceki paylaşım kan dondurdu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'da 17 yaşındaki D.G., kahvehanede 2 kişiyi öldürdü. D.G.'nin cinayeti annesinin 8 adet çeyrek altını için işlediği belirlendi. Suça sürüklenen çocuğun cinayetten önce öldürdüğü kişinin isminin baş harfleriyle tabut emojili çift tabancalı verdiği pozu da ortaya çıktı.

Korkunç olay önceki gün Adana'nın Yüreğir ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre H.G., kuzeni Erkan Savan'a (35) 8 adet çeyrek altın borç verdi. Bir süre sonra anne H.G.'nin oğlu D.G. (17) altınları almak için Erkan Savan'ın yanına kahvehaneye gitti.

Savan, altınları veremeyeceğini söyleyince D.G. kahvehaneden çıkıp gitti.

Çifte cinayetin nedeni çeyrek altın çıktı! Korkunç olaydan önceki paylaşım kan dondurdu - 1. Resim

2 DAKİKA GÖZLEM YAPTI

Evine dönen D.G., Savan'ı isminin baş harfleriyle tabut emojili çift tabancalı verdiği pozu sosyal medya hesabında paylaştı. Paylaşımdan dakikalar sonra Savan'ın bulunduğu kahvehaneye tekrar gelen D.G., 2 dakika kadar gözlem yaptı.

Ardından içeri giren şüpheli, önce Savan'ı ardından da araya giren Ramazan Durak'ı (40) göğsünden vurdu. Yaralılar kanlar içerisinde yere yığılırken D.G. kaçtı. Savan ve Durak ise kaldırıldıkları özel hastanede hayatını kaybetti.

Çifte cinayetin nedeni çeyrek altın çıktı! Korkunç olaydan önceki paylaşım kan dondurdu - 2. Resim

ARA SOKAKTA KISKIVRAK YAKALANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaydan 15 dakika sonra D.G.'yi cinayetin işlendiği mahalledeki ara sokaklarda kıskıvrak yakaladı.

Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilen şüpheli buradaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...