Çöp dökme kavgasında kan aktı! Hem komşusunu hem kızını...

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Aydın'ın Efeler ilçesinde komşular arasında çöp nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada, baba ile kızı yaralandı.

Ata Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'nde, M.D ile komşusu E.B. arasında "çöp dökme" meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.D, E.B. ve kavgayı ayırmak isteyen kızı A.Y'yi bıçakladı.

Çöp dökme kavgasında kan aktı! Hem komşusunu hem kızını... - 1. Resim

SALDIRGAN GÖZALTINDA

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı baba ve kızı, sağlık ekiplerince Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şüpheli M.D. gözaltına alındı.

Çöp dökme kavgasında kan aktı! Hem komşusunu hem kızını... - 2. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
MEHMET EMİN MAVİ 8 Mart 2025 15:18

DEĞERMİ YA.BİRDE KOMŞUSUNUZ.BİR AYDINLI OLARAK SİZİ AYIPLIYORUM.ÇOK AYIP ÇOK.

Sonraki Haber Yükleniyor...