Devlet Bahçeli'den FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili ilk açıklama

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüne ilişkin konuştu. Bahçeli, "FETÖ elebaşına bile dünya kalmadı. Dileğim Allah'ın azabıyla kavrulması, cehennemde ebediyen yanmasıdır. Bu teröristin Türkiye'de gömüleceği bir toprak yoktur" dedi.

Terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen dün sabah ABD'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Konuyla ilgili MHP lideri Devlet Bahçeli'den de grup toplantısında açıklama geldi.


Devlet Bahçeli'den FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili ilk açıklama - 1. Resim

"DİLEĞİM CEHENNEMDE YANMASIDIR"

Bahçeli konuşmasında, "FETÖ elebaşına bile dünya kalmadı. Dileğim Allah'ın azabıyla kavrulması, cehennemde ebediyen yanmasıdır. Bu teröristin Türkiye'de gömüleceği bir toprak yoktur. Nerede Türkiye düşmanlığı yapmışsa orada çürüyüp gitmelidir. Kulun hesabı varsa Allah'ın da hesabı vardır." ifadelerini kullandı.


Devlet Bahçeli'den FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili ilk açıklama - 2. Resim

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: İHANETİYLE BU DÜNYAYI TERK ETTİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de dün yaptığı açıklamada "Emperyalizmin firavunlarına belamlık yapmış bir haindi. Bugün de bütün bu suçlarıyla, ihanetleriyle, cinayetleriyle bu dünyayı terk etti. Bu örgütün fiziki unsurlarıyla sonuna kadar mücadele edeceğimiz konusundaki kararlılıkta hiçbir eskime, yavaşlama, gevşeme söz konusu değildir. Aynı zamanda bu zihniyetle de aynı güçle mücadele etmemiz gerektiğinin farkındayız." demişti.


Devlet Bahçeli'den FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili ilk açıklama - 3. Resim

İLK AÇIKLAMAYI HAKAN FİDAN YAPTI

Türkiye adına ilk resmi açıklamayı yapan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ise şunları söylemişti: "FETÖ örgütü elebaşının ölümünü istihbarat kaynaklarımızda doğruluyor. Karanlık örgütün lideri ölmüştür. Bu ölüm haberi bizi hiçbir zaman için bir rehavete, gevşemeye götürmeyecektir." 

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...