Erdoğan-Akşener görüşmesinin perde arkası: "Akşener bir şeye kızmış, tesadüf değil"

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Beştepe'de sürpriz bir şekilde eski İyi Parti lideri Meral Akşener ile bir araya geldi. Görüşmenin perde arkasını TGRT Haber'de Gazeteci Murat İde ve Fatih Atik anlattı. İde, Akşener'in bir şeye kızdığını söylerken, Atik, Erdoğan'ın yeni bir oyun kurduğunu belirtti.

Yerel seçimde aldığı yenilginin ardından 1 Mayıs'ta koltuğunu Müsavat Dervişoğlu'na bırakan İyi Parti eski lideri Meral Akşener bugün sürpriz bir şekilde Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.

Erdoğan-Akşener görüşmesi Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük'ün TGRT Haber'de sunduğu Medya Kritik programında masaya yatırıldı. Gazeteci Murat İde ve Fatih Atik görüşmenin perde arkasını anlattı.

AKŞENER BİR ŞEYE KIZMIŞ OLABİLİR

Meral Akşener'in altı yıldır basın müşavirliğini yapan Gazeteci Murat İde görüşmenin perde arkasında Akşener'in bir şeye kızmış olma ihtimali olduğunu söyledi. İde, "Akşener'in bazen neyi neden yaptığını anlayamazsınız. Akşener birine kızdı mı, onu kızdıracak her şeyi büyük bir keyifle yapar. Ankara İl Başkanı'nın atandığı gün sosyal medyada fotoğraflarının değişmesi ve Erdoğan ile görüşmesi tesadüf değil. Akşener bu süreçte bir şeye kızmış. Dervişoğlu yine büyük bir nezaketle konuştu." ifadelerini kullandı.

Erdoğan-Akşener sürpriz görüşmesinin perde arkası - 1. Resim

ERDOĞAN YENİ BİR OYUN KURUYOR

TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik ise şu yorumu yaptı: 

"Akşener kurultaydan sonra partiden kendini soyutlamıştı ve telefon numarasını bile değiştirdiği söyleniyordu. Ben Akşener'in bir görev üstleneceğini düşünmüyorum ama daha farklı şekilde kameralar önünde göreceğiz. Erdoğan yeni bir oyun kuruyor.

Görüşme Akşener tarafından geldiği yönünde bilgi var. Akşener'in çevresi randevu talebinin kimden geldiğinin pek bir öneminin olmadığını söylüyor.

Erdoğan-Akşener görüşmelerinin devam edeceği bilgisi de var. Görüşmede subliminal mesajlara da bakıyoruz. Sarı saçlarının yanı sıra, Akşener'in iki gün önce katıldığı cenaze programında İyi Parti logosu vardı. Ama bugünkü görüşmede parti rozeti yoktu."

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...