Erdoğan, DEM Parti heyetini kabul edecek! Gözler Beştepe'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın DEM Parti İmralı heyetini bugün saat 13.30'da Beştepe'de kabul edeceği öğrenildi. DEM Parti heyeti ile yapılacak görüşmede Terörsüz Türkiye sürecinin masada olması bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın DEM Parti İmralı heyeti ile görüşme yapıp yapmayacağı merak konusuydu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın DEM Parti heyeti ile görüşeceğinin açıklanmasının ardından gözler kritik zirveye çevrildi. Erdoğan, Beştepe'de bugün saat 13:30'da Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan'dan oluşan DEM Parti heyeti ile bir araya gelecek.
MASADA TERÖRSÜZ TÜRKİYE VAR
Erdoğan'ın kabulünde Terörsüz Türkiye sürecinde atılacak adımların masaya yatırılacağı belirtiliyor.
DEM PARTİ HEYETİNİN SİYASİ PARTİ TURU
DEM Parti İmralı heyeti bugüne kadar iki kez siyasi parti turu gerçekleştirdi. O turlar kapsamında AK Parti Meclis yönetimi ve Genel Başkan Yardımcıları ile görüşüldü. Heyetin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme sonrası 4'üncü kez İmralı'ya gitmesi de bekleniyor.
PKK'YA FESİH ÇAĞRISI
Gözler bir yandan da İmralı'nın "Kendinizi feshedin" çağrısı sonrasında terör örgütünün kongreyi ne zaman toplayacağında. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, o kongre için 4 Mayıs tarihini işaret edip "Teklifimiz, Muş'un Malazgirt ilçesinde PKK'nın kongresini toplayarak fesih tartışmalarına son noktayı koyması ve bu işi bitirmesidir." ifadelerini kullanmıştı.