Gaziantep'teki faciada kahreden detay! 1 ve 3 yaşındaki iki çocuk yanarak öldü
Gaziantep'te bir evde sobadan yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm evi sardı, ihbar üzerine adrese sevk edilen ekipler yangını söndürdü. 1 ve 3 yaşlarında olduğu öğrenilen 2 kardeşin cansız bedeni bulundu. Annelerinin ise yangın sırasında markete gittiği öğrenildi.
Yangın, Nizip ilçesi Belkız Mahallesi Karakoç sokaktaki bir binanın üçüncü katında meydana geldi. Sobadan çıkan yangın kısa sürede büyüyerek her yeri sardı.
Dumanların yükseldiğini fark eden mahalle sakinlerinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
EKİPLER 2 ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİNİ BULDU
Olay yerine ulaşan ekipler, yangına müdahale ederek alevleri söndürdü. Evde yapılan incelemelerde ise Müslüm Saçkesen (3) ve Aras Saçkesen'in(1) isimli çocuğun cansız bedenleri bulundu.
ANNELERİ MARKETE GİTMİŞ
Hayatını 2 kardeşin cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken yangın sırasında çocukların evde yalnız olduğu, annelerinin markete gittiği iddia edildi.
Hayatını kaybeden çocukların babalarının ise cezaevinde olduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.