İmamoğlu'nun gizlediği lüks otomobilleri görüntülendi!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmasının ikinci dalga operasyonu devam ederken, Ekrem İmamoğlu'na ait oldukları iddia edilen araçlara el konuldu. Beykoz’daki bir rezidansın otoparkında gizlendiği belirlenen çok sayıda lüks otomobiller tek tek görüntülendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ve görevinden uzaklaştırılan tutuklu başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik yolsuzluk iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor.

ÇOK SAYIDA LÜKS ARACA EL KONULDU

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde tutuklanarak görevden uzaklaştırılan eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun lideri olduğu iddia edilen yolsuzluk örgütünün Beykoz’da bulunan bir sitenin otoparkına gizlediği belirlenen milyonlarca lira değerindeki çok sayıda lüks otomobile el konuldu.

EMNİYET'İN OTOPARKINA ÇEKİLDİ

Ekrem İmamoğlu’nun gizli kasalarından Murat Kapki üzerine kayıtlı olduğu tespit edilen otomobiller çekici vasıtasıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekildi. El konulan otomobiller arasında son model lüks otomobillerin yanında klasik otomobillerinde bulunduğu görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...