İstanbul'da bayram öncesi kan donduran suikast! Lüks araçlar gelip kurşun yağdırdılar...
Korkunç olay Kağıthane'de yaşandı. Arabası ile seyir halinde olan bir genç kendisini takip eden lüks otomobili fark etmeden yolda ilerledi. Durakladığı anda ise başına gelen silahlı kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutularak katledildi. Saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.
Olay bayram arefesinde Kağıthane ilçesi Hamidiye Mahallesi Girne Caddesi'nde yaşandı. Otomobiliyle caddede seyreden genci lüks bir araçla takip eden şüpheliler, durakladığı esnada yanına giderek kurşun yağmuruna tuttular.
TALİHSİZ GENÇ OLAY YERİNDE CAN VERDİ
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından saldırıya uğrayan vatandaşın hayatını kaybettiği belirlendi.
CİNAYET ANI KAMERADA
Yaşanan o anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, cadde üzerinde otomobiliyle seyreden gencin park ettiği esnada kendisini takip eden şüpheliler tarafından kurşun yağmuruna tutulduğu anlar yer aldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
ORTAYA ATILAN İDDİA KAN DONDURDU
Öte yandan saldırıya uğrayan kişinin, saldırganlar tarafından başka bir şahsa benzetilmesi üzerine kurşunların hedefi olduğu iddia edildi.