İzmir’de bir teknenin buzluğunda kadın cesedi çıkmıştı! Ölüm nedeni belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA-AA
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İHA-AA

İzmir’de dün balıkçı barınağında bağlı halde bulunan bir teknenin içerisindeki derin dondurucuda kadın cesedi bulunmuştu. İlk tespitlere göre genç kadının boğularak öldürüldüğü belirlenirken, olayla ilgili tekne sahibi, karısı ve bir kişinin daha gözaltına alındığı belirtildi. Teknede cesedi bulunan Hilmiye Tuğba Esgin ile tekne sahibi Ş.A'nın sevgili oldukları iddia edildi.

Olay, dün Karşıyaka’da bulunan Bostanlı İskelesi yakınlarındaki balıkçı barınağında meydana geldi. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince Bostanlı balıkçı barınağında "Zeytin" adlı narkotik dedektör köpeği ile yapılan rutin kontrollerde köpeğin tekneye tepki vermesi üzerine arama yapıldı.

Teknenin kamara kısmındaki buzdolabında siyah poşet içinde, üzerine boya ve tiner dökülmüş vaziyette bir ceset tespit edildi. Derin dondurucudan çıkarılan ceset, savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İzmir’de bir teknenin buzluğunda kadın cesedi çıkmıştı! Ölüm nedeni belli oldu - 1. Resim

İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırılan cesedin 24 yaşındaki Hilmiye Tuğba Esgin’e ait olduğu tespit edildi. Yapılan ilk incelemede kadının bant, poşet veya çanta askısı gibi cisimlerle boğulduğu belirtildi. Teknede cesedi bulunan Hilmiye Tuğba Esgin ile tekne sahibi Ş.A'nın sevgili oldukları iddia edildi.

İzmir’de bir teknenin buzluğunda kadın cesedi çıkmıştı! Ölüm nedeni belli oldu - 2. Resim

ŞAHISLARIN EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Gözaltına alınan tekne sahibinin ceset kokmasın diye tekneye çuval çuval buz taşıdığı öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtilmişti.

İzmir’de bir teknenin buzluğunda kadın cesedi çıkmıştı! Ölüm nedeni belli oldu - 3. Resim

Tekne sahibi Şenol A., devamında ise karısı D.A. ve K.B.Ö., isimli şüpheliler polis ekiplerince gözaltına alındı. Şahısların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İHA-AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İbrahim 8 Ağustos 2024 14:49

Hilmiye hanımın hayatı neydi, ölüm neden bu kadar acı verici?

Sonraki Haber Yükleniyor...