Köyde gizemli olay! Bir anda toprak altından su akmaya başladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Tokat Niksar ilçesinin Günebakan köyünde yaşanan heyelan sonrası yer altından su fışkırdı. Suyun şiddeti gittikçe artarken köy sakinleri, her an başlarına yeni bir felaket geleceği endişesi taşıdıklarını söyledi. Vatandaşlar, olayın araştırılmasını istiyor.

Tokat’ın Niksar İlçesine 25 kilometre uzaklıkta bulunan 900 nüfuslu Günebakan köyünde heyelan meydana geldi. Toprak kayması sonucu 40 konut, 17 ahır, 7 samanlık ve 1 cami ile birlikte tarlalar zarar gördü. Yaşananlar sonrası ortaya atılan iddia ise dikkat çekti. Heyelanın, yer altında bulunan sudan kaynaklandığı ileri sürüldü.

Köyde gizemli olay! Bir anda toprak altından su akmaya başladı - 1. Resim

KÖYLÜLER ENDİŞELİ 

İki ev ve bahçesini kaybeden Ömer Karakaş, suyun kendi arazisinden çıktığını söyledi. Karakaş "İlk başlarda az az akmaya başladı. Gün geçtikçe suyun şiddeti arttı. Şu an oluk oluk su geliyor. Hepimiz endişe içindeyiz" dedi.

Köyde gizemli olay! Bir anda toprak altından su akmaya başladı - 2. Resim

Toprak kaymasının detayları ve ihtimalleri yapılan jeolojik incelemelerin ardından netlik kazanacak.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...