Malatya'da deprem faciası! Ağır hasarlı 4 katlı bina çöktü
Malatya'da 6 Şubat depreminde ağır hasar alan 4 katlı bina büyük bir gürültüyle çöktü. Deprem olduğunu zanneden vatandaşlar korkuyla kendilerini sokağa atttı.
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'de meydana gelen iki büyük depremde en büyük hasarı alan illerin başında gelen Malatya'da büyük bir facia daha yaşandı. Depremde ağır hasar alan bina çöktü.
MALATYA'DA 4 KATLI BİNA ÇÖKTÜ
Malatya'da saat 18.45 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Şeyh Bayram Mahallesi Elalmış Sokak'ta 4 katlı bina çöktü.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar ve gündüz saatlerinde bir bölümü yıkılan binanın büyük bir gürültüyle yerle bir olduğu öğrenildi.
DEPREM KORKUSUYLA KENDİLERİNİ SOKAĞA ATTI
Mahalle sakinleri deprem olduğunu zannederek korkuyla kendilerini sokağa atarken, ihbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerinde detaylı inceleme yapan ekipler, binanın çevresine şerit çekerek önlem aldı.
Sokak sakinleri, büyük korku yaşadıklarını söylediler.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.