Mersin'de bir aylık bebeği parkın yanındaki çöpe bıraktılar!
Mersin'de bir parkta yaklaşık bir aylık olduğu tahmin edilen bebek bulundu. Çöp konteyneri yakınından geçen vatandaş tarafından bulunan bebek Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edilecek.
Olay, dün merkez Akdeniz ilçesi Kültür Mahallesi'nde bir parkın yanında meydana geldi. Parkın yanından geçen bir kişi, çöp konteyneri yakınında battaniyeye sarılı bir bebeği fark etti. Bebeğin terk edildiğini anlayan vatandaş, onu kucağına alarak durumu sağlık ekiplerine bildirdi.
POLİS ANNESİNİ ARIYOR!
Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaklaşık bir aylık olduğu değerlendirilen bebeği alarak Mersin Şehir Hastanesi'ne götürdü. Polis ekipleri ise terk edilen bebeği bırakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürerken bebeğin kontrollerinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edileceği bildirildi.