Milyonlarca liraya yaptırılan belediye binasında skandal görüntü! Büyük tehlike oluşturuyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin milyonlarca lira harcanarak inşa edilen binasının zeminindeki beton parkeler kırıldı. Kırık alanlar tahta paletlerle kapatılırken, geçici çözüm yayalar için büyük tehlike oluşturuyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından üç yıl önce milyonlarca liraya yapılan binanın önündeki beton parkeler zamanla kırılarak dökülmeye başladı.

Milyonlarca liraya yaptırılan belediye binasında skandal görüntü! Büyük tehlike oluşturuyor - 1. Resim

YAYALAR İÇİN BÜYÜK TEHLİKE

Kırılan parkelerin üzeri güvenlik amacıyla tahta paletlerle kapatılırken, çözümün yayalar için büyük tehlike oluşturduğu görüldü.

Yayaların sıklıkla kullandığı alanlarda paletlerin üzerindeki kırık parkeler nedeniyle yürümek oldukça tehlikeli hale gelirken, özellikle karanlıkta ve kötü hava şartlarında paletlerin dengesiz durumu ve sürekli kırılması kazalara davetiye çıkarıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...