Muğla'da 4.7 büyüklüğünde deprem! AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu

Editör:
- Güncelleme:
Muğla'da 4.7 büyüklüğünde deprem! AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu
Gündem Haberleri

Muğla'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli depreme ilişkin ilk bilgileri açıkladı.

Muğla açıklarında 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli ilk verileri açıklarken, deprem çevre illerde korku ve paniğe yol açtı.

MUĞLA'DA KORKUTAN DEPREM!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), verilerine göre saat 22.09 sıralarında Muğla'nın Datça ilçesinin 223.85 km açıklarında 4.7 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Deprem yerin 7.03 km derinliğinde yaşandı.

Muğla'da 4.7 büyüklüğünde deprem! AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu - 1. Resim

Kandilli Rasathanesi ise, depremin 4.9 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Deprem yerin 8.2 km derinliğinde kaydedildi.

SON DAKİKA DEPREM NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Türkiye ve çevresinde meydana gelen en son depremler Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi'nin internet sitelerinden öğrenilir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...