Özgür Özel'e hakkındaki soruşturma soruldu; yine Savcı Akın Gürlek'i hedef aldı
CHP lideri Özgür Özel, DEM Parti heyetini misafir etti. Ziyaretin ardından konuşan Özel, Savcı Akın Gürlek'i tehdit ettiği için hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili de konuştu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezinde DEM Parti Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan'ı ağıradı. Liderleri görüşmenin ardından ortak basın açıklaması düzenledi.
SORUŞTURMA SORULDU
Özel'e bugün Savcı Akın Gürlek hakkında kullandığı ifadelerden dolayı başlatılan soruşturma da soruldu. Soruşturma hakkında konuşan Özel, "Yalnızlık kötü, bazen aynalarla konuşmaya başlarsınız. Bu hiç hayra alamet değildir. Akın Gürlek'e karşı kullandığım ifadelerden dolayı hakkımda komu davası açılmış. Allah selamet versin kendisine. Yine maalesef bu aynayla konuşma hali sağlıklı olmadığı için bana kendisine göreviyle ilgili hakaret ettiğimi söylüyor. Akın Gürlek'e şunu sorarlar, sen mahkeme mahkeme gezip özel olarak seçilmiş ve siyaseten cezalandırılması gereken kişileri adalet giyotini olmak senin görevin mi? Öyle aynayla konuşan başsavcıdan bize de kendisine de faydası yok." dedi.