Sakarya'da yürek yakan kaza! Yolun karşısına geçmeye çalışan kadın tırın altında kaldı

İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sakarya’da dolmuştan indikten sonra araçların arasından yolun karşısına geçmeye çalışan 58 yaşındaki kadın, tırın altında kalarak ağır yaralandı. Meydana gelen kaza anı güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bir kavşakta M.E. idaresindeki tır, dolmuştan indikten sonra araçların arasından yolun karşısına geçmeye çalışan 58 yaşındaki, S.Ç.'ye çarparak kadını altına aldı.

Sakarya'da yürek yakan kaza! Yolun karşısına geçmeye çalışan kadın tırın altında kaldı - 1. Resim

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kadını sıkıştığı yerden çıkarttı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında kadın, ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Tır sürücüsü ise ifadesi alınmak için emniyete götürüldü.

Sakarya'da yürek yakan kaza! Yolun karşısına geçmeye çalışan kadın tırın altında kaldı - 2. Resim

Kazaya ilişkin inceleme başlatılırken kaza anı saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...