Sinan Oğan'ın "3 bakanlık" sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sert cevap: Boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sinan Oğan'ın "3 bakanlık" sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sert cevap: Boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem

Gündem Haberleri

Sinan Oğan'ın katıldığı canlı yayında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik, "Bana Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve üç bakanlık teklif etti" sözlerine cevap geldi. Kılıçdaroğlu, "İncinsen de sözün düzünü diyeceğim...  Sana bırak 3 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı vermeyi, boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem!" açıklamasında bulundu.

2023 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, dün katıldığı canlı yayında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine 3 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı vermeyi teklif ettiğini ifade etti. Kılıçdaroğlu, Oğan'ın iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden karşılık verdi.

Sinan Oğan'ın

"BOYATMAK İÇİN AYAKKABILARIMI BİLE VERMEM"

Kılıçdaroğlu, sosyal medya X hesabı üzerinden Oğan'ın açıklamasına, "İncinsende sözün düzünü diyeceğim...  Sana bırak 3 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı vermeyi, boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem!" sözleriyle karşılık verdi.

KILIÇDAROĞLU'NUN VAADİNİ AÇIKLADI

Geçtiğimiz yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı'nın adayı olan Sinan Oğan, 29 Haziran tarihinde katıldığı bir canlı yayında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine seçim vaadi olarak 3 bakanlık teklif ettiğini açıklamıştı. Oğan konuşmasında, "Bana Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve üç bakanlık teklif etti" ifadelerine yer vermişti.

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Orhan Sinangil30 Haziran 2024 22:17

Bilhasa Kılıçdaroğlunun cevabı başta olmak üzere her ikisinin polemiği yakışıksız..! Her ikisi de klinik vaka olmuş..! Rabbim şifa versin..!

Sonraki Haber Yükleniyor...