Son isteğini eşi açıkladı! Güneri Cıvaoğlu toprağa verildi
Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden 85 yaşındaki gazeteci Güneri Cıvaoğlu, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Civaoğlu'nun son isteğini eşi Canan Cıvaoğlu açıladı.
Beşiktaş'ta hastanede tedavi gören gazeteci Güneri Cıvaoğlu, 1 Ekim tarihinde 85 yaşında hayatını kaybetmişti.
Güneri Cıvaoğlu için bugün Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazı sonrası düzenlenen cenaze törenine eşi Canan Cıvaoğlu ve birçok seveni katıldı.
GÜNERİ CIVAOĞLU'NUN SON İSTEĞİ
Güneri Cıvaoğlu’nun eşi Canan Cıvaoğlu, “Hepimizin başı sağ olsun. Söyleyecek bir şey yok. Benim için büyük bir kayıp büyük bir boşluk olacak. 55 yıldır birbirimizi sevdik. Ardından çok şeyler söyledi. Fakat en aklımda kalan sevdiğim mezarlığına kokulu yasemin çiçeği istemediydi” diye konuştu.
Cıvaoğlu, burada kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.