Terörist neredeyse hedef orası! MSB açıkladı: Çok sayıda terörist etkisiz

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Terör hedefleri bir bir vurulmaya devam ediyor. MSB, 7 PKK'lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

MSB açıklamasına şu ifadelere yer verdi:

Terörist neredeyse hedefimiz orası!

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 3 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlediği 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. 

Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...