Tokat’ta korku dolu anlar! Parke fabrikasının çatısı çöktü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde parke fabrikasında garajın çatısının çökmesi sonucu bir işçi yaralandı. Hastaneye kaldırılan işçinin tedavisi devam ederken, polis olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Olay, Tokat’ın Erbaa ilçesinde bulunan bir parke fabrikasında meydana geldi. Fabrikanın kamyonlarının park edildiği garajın çatısı henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü.

Tokat’ta korku dolu anlar! Parke fabrikasının çatısı çöktü - 1. Resim

BİR İŞÇİ YARALANDI

Çökme esnasında garajda bulunan işçi Engin Can Erol, çatıdan düşen parçalarla yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralı işçi, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Erol’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...